Loading Events
  • This event has passed.

7. SPFF 2016. – Šest dana filma i glazbe u Opatiji

1 kolovoz, 2016Solo Positivo Film Festivala održava od 1. do 6. kolovoza ove godine, u Opatiji.

Solo Positivo Film Festival u Opatiji
Solo Positivo Film Festival u Opatiji

Službeni program ove godine čine čak četiri kategorije. U natjecateljskoj kategoriji bit će prikazano osam filmova u konkurenciji za ovogodišnje laureate, a ove godine posebno je iznenađenje nova kategorija „Regio’n’Roll“ u kojoj će biti predstavljeno šest filmova iz regije. Posjetitelje očekuje i retrospektiva u sklopu koje će biti prikazani svi dosadašnji pobjednici festivala. Ovogodišnja zemlja partner je Italija, a najavljeno je pet uradaka talijanskih autora koje će publika ove godine imati prilike vidjeti u Opatiji.

 

Organizatori su i za ovu godinu pripremili raznovrstan glazbeni program gdje će se naći za svakoga ponešto. Festival će otvoriti Ljetno kino koji će zasigurno rasplesati publiku, a u sklopu festivalskog tjedna nastupit će i poznati DJ i vlasnik londonskog Mute Recordsa i producent Depeche Modea Daniel Miller, glumac Filip Šovagović sa svojim bendom The Painkillers, te redatelj Danilo Šerbedžija i njegovi Greaseballsi.

 

Cijena festivalske ulaznice iznosi 180  kuna na www.mojekarte.hr, te na prodajnim mjestima Festivala Opatija u samoj Opatiji i u Rijeci.

 

Kompletan program 7. Solo Positivo Film Festivala 2016. Opatija dostupan je na službenim stranicama www.spff.hr.

Details

Start:
1 kolovoz, 2016
End:
6 kolovoz, 2016
Event Categories:
, , , , ,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

Ljetno kino
Opatija, Hrvatska + Google Map