Loading Events
  • This event has passed.

7. TAM TAM Music Festival na Hvaru

27 srpanj, 2018Od 23. srpnja do 1. kolovoza, (glavni glazbeni program će se odviti 27. do 28 srpnja) u Sućuraju na otoku Hvaru održat će se sedmi po redu TAM TAM Music Festival, koji je predstavio svoj kompletan program.

  • 7
    Shares
7. TAM TAM Music Festival

Suncem okupani otok Hvar i ove godine ima čast biti domaćinom TAM TAM Music Festivala. Mjesto Sućuraj će 27. i 28. sprnja postati utočište za sve ljubitelje nezavisne regionalne glazbe. Ove godine TAM TAM Music Festival, kojeg organizira skupina entuzijast aiz Udruge građana „Pelišnjak“, donosi i neke novitete.

Uz glavni dio programa uvodi se i novi program pod nazivom „KanTTam“, a koji će se održavati na više lokacija u staroj jezgri Sućurja u sklopu kojeg će nastupiti neki od najzanimljivijih predstavnika i predstavnica kantautorsko-akustične scene. Osim toga, nakon nekoliko godina se vraća program „TAM TAM IspOOh „ pa će tako svi ljubitelji elektronske glazbe dan prije glavnog dijela programa, 26. 7., uživati u nastupima nekoliko renomiranih DJ-a.

Ove godine će na glavnom dijelu programa nastupiti više od deset izvođača, i to Repetitor, Žen, Otrovna Kristina, Porto Morto, Tus Núa, Persons From Porlock, ###, Turisti, Bizon i Svemirko uz DJ-e Luka Deluxa i Zarkoffa.

Kantautorski-akustični nastupi u skopu „KanTTam“ programa će se odvijati na autentičnim lokacijama stare jezgre Sućurja, osim na dane glavnog programa, a nastupat će Sara Renar, Billie Joan, Eine, Subota, Dimitrije Dimitrijević i zbor Kamene babe.

Večer elektronske glazbe naziva „TAM TAM IspOOh“ na lokalnom nogometnom igralištu „Emil Savić- Lenko“ odvijat će se 26. 7., a publiku će rasplesati DJ-i Pytzek & Mislav, ispred europski poznatog labela „BUREK RECORDS“ zatim lokalni,a naširoko poznati DJ Juri Paik i Vital Sound sa svojim nastupom perkusija uživo i Neon Lies koji će publiku uvesti u noć elektronske glazbe.

Ovo je sedma godina TAM TAM festivala kojeg osobito voli domaća publika, a osim u dobroj glazbi posjetitelji Sućurja će moći uživati i u raznim drugim aktivnostima.

U dodatnom dijelu programaizdvajamo projekcije selekcije filmovaKina Mediteran, Split spot festivala te Crominute film festivala iz Požege.
Također, posjetitelji će imati mogućnost upoznati Sućuraj i okolicu kroz dvije jutarnje šetnje s arheologom Nikšom Vujnovićem, rekreirati se na već tradicionalnim svakodnevnim satovima joge u programu „TAM Yoga Flow“ uz vodstvo učiteljice Ilijane Vujnović, uživati u cirkuskom uličnom performansu skupine „El Circ“ i razgledati radove umjetnika Marka Boellaarda, koji će na TAM TAM Music Festivalupokazati svoje izložbe napravljene od otpada pronađenog na hvarskim plažama i to izložbu asemblaža „Assemplage“ te izložbu „500 pepuljuga“.

Pažnju onih najmlađih zaokupit će gostovanje pjesnikinje i spisateljice za djecu Tamare Bakran koja će održati radionicu pisanja kratkih priča „Pisati je širiti svijet“. Osim toga udruga PELIŠNJAK sprema i izložbe iznenađenja.

Iako glavni dio programa traje dva dana, festivalski kamp „TAMp“ otvara svoja vrata nekoliko dana prije posjetiteljima željnim opuštanjem u prirodi. Također, u kampu će se odvijati dio gore navedenog programa, poput predavanja i radionica, ali i Jam sessionasvih zainteresiranih glazbenika. U kampu će biti dostupna besplatna pitka voda, osvježavajući tuševi, toalet i struja, ali najvažnije hlad, prekrasno i čisto more i raspjevani cvrčci.

Cijena ulaznica:

Festivalska (10 dana kamp + cijeli program) – 400,00 kn
27.07. – 70,00 kn
28.07. – 70,00 kn
27 & 28. 07. – 100,00 kn
Kamp „TAMp“/dan – 40,00 kn ( smještaj u kampu uz kupnju jednodnevne ili dvodnevne ulaznice)

Ulaznice potražite u sustavu Entrio.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

  • 7
    Shares

Venue

Sućuraj
Sućuraj, Hrvatska
  • 7
    Shares