Loading Events
  • This event has passed.

8. Ferragosto Jam u Orahovici

5 kolovoz, 2015Ferragosto JAM 8 napokon ima objavljen raspored nastupa svih izvođača po danima. 5. i 6. kolovoza otvoren je House of Pablo stage, a 7. i 8. kolovoza otvoreni su Piknik stage, D.J. stage i Izštekani stage.

8. Ferragosto Jam u Orahovici
8. Ferragosto Jam u Orahovici

Prvi dan festivala 5. kolovoza na House of Pablo stageu nastupaju već dobro poznati orahovački prijatelji She Loves Pablo i Killed A Fox, a pozornicu će dijeliti sa Them Moose Rushom i zagrebačkim ESC Life. U četvrtak, 6. kolovoza, na House Of Pablo pozornici nastavljaju nastupati Muscle Tribe of Dangere and Excellence, Malady Lane, Straight Outta Fridge i Jonathan te party “Dance Hard with dj Kneža”. U petak, 7. kolovoza, otvara se Piknik stage te nastupaju Brkovi, Psihomodo Pop, Repetitor, Krankšvester, Pasi, Gatuzo, Pičke Vrište i Kurve. Na D.J. (DobroJutro) stageu publiku će zabavljati Kuku$ Klan, DJ Venom, Whateverest i DJFJ Crew (dj Distinctive, Moz & D’Noizz).

 

I ove godine nastavlja se Izštekani stage, a predstavljaju se Ana Ćurčin, Luce, NLV i Pas Ibrice Jusića. U subotu 9. kolovoza na glavnoj pozornici nastupaju S.A.R.S, Let 3, Prti Bee Gee, Damir Avdić, Mašinko, Kino Klub, Mark Mrakovčić i Mr. Albino. DobroJutro stage predvode High 5, DJ Oliver, DJFJ Crew i Kula, a na Izštekanom sviraju Irena Žilić, Sara Renar, Queen of Sabe te Chris Ian & H. Baudoin.

 

Također u subotu, već petu godinu za redom, održat će se i Memorijalni turnir u odbojcina pijesku ”Krunoslav Bošnjak”. Prijave se primaju do 8.8. u 13 sati, a sve ostale informacije saznajte na stranici www.dostavazvuka.com.

 

Ove godine na festival uvedena je još jedna novost. Organizira se DJ radionica koju vodi DJ Venom, višestruki prvak Hrvatske te finalist svjetskog i europskog prvenstva. Tako će svi zainteresirani dobiti priliku učiti o miksanju, scratch, beatjuggling i turntablism tehnikama. Radionica se odvija u dva dijela, teorijski se održava 7. kolovoza, a praktični nastupa odmah sljedeći dan (8. kolovoza).

 

Ferragosto Jam kroz godine svog postojanja izgradio je prepoznatljivo ime te postao jedan od zaštitnih znakova slavonskog open air festivalskog života. Osim navedenog jakog programa, kvaliteta festivala vidljiva je i u popratnom sadržaju, tako da ovaj festival nudi besplatno kampiranje na području jezera, popust na vlak, cjelodnevno kupanje na jezeru, dozvoljen roštilj i uživanje na okolnom Ružica gradu. Ulaznice su dostupne u tri varijante: Festivalska (95/120 kn), House of Pablo (40/50 kn) i D.J. (DobroJutro) (30/40 kn). Ulaznice je moguće kupiti preko sustava Entrio.hr, a u prodaju su puštene i fizičke festivalske ulaznice koje se mogu kupiti u svakom većem slavonskom gradu, kao i u Zagrebu. Detaljne informacije o prodajnim mjestima potražite na Eventu festivala.

 

Details

Start:
5 kolovoz, 2015
End:
9 kolovoz, 2015
Cost:
Kn30 – Kn120
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

Orahovačko jezero
Orahovica, Hrvatska + Google Map