Loading Events
  • This event has passed.

8. haloo Sarajevo beer festival

13 lipanj, 2019Jedan od najprepoznatljivijih turističkih brendova Sarajeva, 8. haloo Sarajevo Beer Festival, od 13. do 15. lipnja na parking Olimpijske dvorane Zetra, ljubiteljima dobre zabave ponudit će provod uz aktualne pivske ukuse i koncerte.

Beer Fest Sarajevo (Foto: Adnan Lingo)

Osim raznvsnog glazbenog programa važno mjesto i ove godine zauzima pivska ponuda industrijskih i craft piva iz regije i cijelog svijeta, uz neizostavnu gastro ponudu. 8. haloo Sarajevo Beer Festival najavljuje dolazak ljeta a i ovog puta promovira druženje, toleranciju i odgovornu konzumaciju.

U saradnji sa MUP KS, Festival svih godina provodi društveno odgovornu kampanju „Ako si pio, ne vozi”, čime se želi podići svijest vozača, posebno mladih, o rizicima vožnje pod utjecajem alkohola.

U proteklom periodu Sarajevo Beer Festival je za publiku postao manifestacija na kojoj je na prvom mjestu druženje zato ove godine na socijalnim mrežama koristi hashtag #turazaraju.
Osmo izdanje haloo Sarajevo Beer Festivala ima namjeru ponuditi drugačiji doživljaj i iskustvo za svoje posjetitelje. Kroz aktivacije na službenim društvenim mrežama Festvala bit će realizirane brojne nagradne igre u kojima će najsretniji moći osvojiti druženje s glazbenicima u backstageu, izlazak na binu ili večeru sa omiljenim bendom.

Line up 8 haloo Sarajevo Beer Festivala:

13.06. četvrtak

Pank Flojd
Vojko V
Rambo Amadeus
Brkovi

14.06. petak

Jindas
Frenkie, Kontra, Indigo
Kojoti
Magnifico

15.06. subota

Mostar Sevdah Reunion
Haris Džinović

Details

Start:
13 lipanj, 2019
End:
15 lipanj, 2019
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , ,

Venue

Zetra
Sarajevo, Bosnia and Herzegovina