Loading Events
  • This event has passed.

9. Slurp! festival – u tri dana preko 30 domaćih i regionalnih imena

8 kolovoz, 2019Slurp! Festival je došao do svog devetog izdanja. Nakon što se proteklih godina održavao u četiri pojedinačna partija, ove se godine vratio u prvobitni vikend festivalski format.

9 Slurp! Festival

Kroz tri festivalska dana, na dvije lokacije Slurp! Festival će dati presjek najboljeg od domaće i regionalne scene elektroničke glazbe s čak 30 glazbenih imena. Novost je koncert otvorenja festivala koji će se održati u klubu Kotač (DC Rojc, Pula), 8. kolovoza, s bendom Bella Technika kao glavnim gostima. Nakon toga, Slurp! Festival će 9. i 10. kolovoza okupiti najpoznatija imena lokalne, domaće i regionalne scene na nekoliko živopisnih pozornica legendarne tvrđave Punta Christo, jedinstvenoj festivalskoj lokaciji na istoimenom poluotoku u blizini Pule.

Koncert otvorenja Slurp! Festivala 2019 održat će se u pulskom klubu Kotač na kojem će nastupili Bella Technika u četvrtak 8. kolovoza. Ulaz je 50 kuna.

Bella Technika (Foto: promo)

Nekada pod okriljem diskografske aktivnosti priznati te naširoko poznati kao jedan od najutjecajnijih regionalnih bendova Darkwood Dub (s kojim su izdali osam albuma, odradili stotine koncerata, pisali glazbu za film i kazalište) ovoga puta donose nešto novo, uzbudljivo i svježe. Bella Technika nastala je 2016. Autori te osnivači Bojan Drobac – Bambi i Milorad Ristić – Miki u svrhu preuzimanja vokalnih dužnosti angažirali su opernu pjevačicu Katarinu Jovanović. Njihovi nastupni, prvi dugosvirajući album “Section” prva je suradnja nove etikete Bravo Boys (podetikete beogradskog Odličnog hrčka) i zagrebačkog PDV-a. “Section” je inspiriran fuzijom raznolikih utjecaja kao što su rana elektronska, i plesna glazba u kombinaciji sa psihodeličnim rockom, popom te dubom osamdesetih uz opsesiju rijetkim instrumentima.

Details

Start:
8 kolovoz, 2019 u 08:00
End:
10 kolovoz, 2019 u 17:00
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

Punta Christo Štinjan
Pula,