Loading Events
  • This event has passed.

9. Velesajam kulture u Zagrebu

13 prosinac, 2012S početkom u četvrtak 13. prosinca ovotjedni epicentar kulture je u Studentskom centru – počinje 9. Velesajam kulture.

9. Velesajam kulture

Program 9. Velesajma kulture i ove godine obuhvaća niz različitih umjetnika i mladih sudionika aktivnih na filmskoj, kazališnoj, glazbenoj, blogerskoj, fotografskoj i multimedijskoj sceni. Potvrđen je program ovogodišnjeg festivala i doseže 42 različita događanja koja će se predstaviti u četiri dana trajanja Velesajma kulture od 13-16.12.2012.

U četvrtak od 18 sati, a u petak od 18.30 sati u kafiću Teatra &TD i portal koji upravo čitate predstavlja svoj rad, glazbenim programom Ravno s dna i razgovorom naslovljenim “Otvorena redakcija” koji je namijenjen svim studentima zainteresiranima za suradnju na portalu u domeni kulture te profesionalcima svih vidova i oblika komunikacija.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3AfuPzcyLic[/youtube]

Zahvaljujući mladim, zainteresiranim, znatiželjnim i nadasve jako zanimljivim umjetnicima i izvođačima, koji su svoj rad odlučili prezentirati upravo na Velesajmu kulture u Studentskom centru u Zagrebu očekuje se nadasve živahna atmosfera.

Ulaz na sva događanja je besplatan.

Umjetnike koji prezentiraju svoj rad na 9. Velesajmu kulture možete upoznati  prije festivala na velesajam.sczg.hr.