Loading Events
  • This event has passed.

A Place To Bury Strangers vraća se u Zagreb

2 studeni, 2015U više od 10 godina postojanja A Place To Bury Strangers postao je institucija zahvaljujući zavidnoj diskografiji i fantastičnim nastupima uživo diljem svijeta, a u Močvari će, sada već po drugi put, svoju glazbu i najnoviji studijski uradak predstaviti 2. studenog.

A Place To Bury Strangers (Foto: Dusdin Condren)
A Place To Bury Strangers (Foto: Dusdin Condren)

Točno 2 godine i 21 dan poslije, u Zagreb se vraća A Place To Bury Strangers. Lako moguće najvažniji alternativan sastav današnjice, trio genijalih istraživača zvuka koji čine Oliver Ackermann na gitari i vokalu, Dion Lunadon na bas gitari i vokalu te Robi Gonzalez na bubnjevima, vraćaju se u Močvaru s novim i starim snagama i moćima.

 

Četvrti po redu studijski album “Transfixiation”, no tek prvi koji Ackermann, Lunadon i Gonzalez zajednički potpisuju i produciraju, izdan je početkom godine za etiketu Dead Oceans, a ploča je to koja potvrđuje konstantnu evoluciju svega što A Place To Bury Strangers jeste. Teška, opasna i atmosferična glazba, ponekad shoegaze, ponekad post-punk a ponekad noise-rock.

 

Kao predgrupa nastupa, također njujorški, noise-pop trio Grooms, projekt Travis Johnsona proizašao iz prostorija bivšeg bruklinškog Death By Audio studija, koji trenutno promovira svoj četvrti studijski album “Comb the Feelings Through Your Hair” izadan ove godine za Wester Vinyl etiketu.

 

Ulaznice: 70 kn do 1.10.2015, 90 kn od 2.10. do 1.11.2015,110 kn na dan koncerta. Pretprodaja: Dirty Old Shop, Tratinska 18 i Pekinška Patka, Vlaška 78.

Details

Date:
2 studeni, 2015
Time:
21:00 - 23:55
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Močvara
Zagreb, Hrvatska + Google Map