Loading Events
  • This event has passed.

After Beach Party u zagrebačkom Art parku i Vintage Industrial Baru

3 rujan, 2016Festivalska sezona bliži se svome kraju, a postfestivalska depra pomalo je uzela maha na tvoju psihu. U noćima kada ne možeš zaspati u mraku tvoje sobe svjetlo s mobitela obasjava ti lice dok skrolaš fotke s Graffita na Gradele i Ferragosto Jama i ni sam ne znaš je li ova suza koja ti je kapnula od prejakog svjetla ili tuge za minulim vremenima.

After Beach Party u zagrebačkom Art parku i Vintage Industrial Baru
After Beach Party u zagrebačkom Art parku i Vintage Industrial Baru

Ne daj da te posve obuzme nostalgija! Graffiti na Gradele i Ferragosto Jam pobrinuli su se da festivalska atmosfera potraje još malo. Na vrućem gradskom asfaltu u novouređenom Art Parku kod uspinjače u subotu, 3. rujna naići ćete na plažu na suhom, after svih aftera, festival najtreš tropik obleke, vodene pištolje iz zasjede, luftiće umjesto klupica.

 

After beach party GnG-a i FJ-a vratit će ljeto u grad na cjelodnevnom druženju uz neizostavne graffite, akustične svirke i DJ jamove, ali i niz izvannastavnih aktivnosti poput ping ponga, picigina u suho, podnog šaha, pikula, klikera i franja te filmova u organizaciji Kiosk Skateshopa i neizostavnog foto kioska za one koji festivalsku groznicu žele cijele godine nositi u novčaniku.

 

Druženje počinje u 14 sati u Art Parku, a nakon 23 sata povorka kreće prema Vintage Industrial Baru gdje cijeli događaj dobiva još jedan after prefiks. Ne dolazite bez osmijeha na licu i plesa u predjelu koljena na niže, dress code je tropik uz neizostavne cvike u što luđim bojama, a ako vas netko slučajno (namjerno) pogodi vodenim balonom spas u obliku suhe majice ili torbe pronaći ćete na festivalskom merchandise štandu.

Details

Date:
3 rujan, 2016
Time:
14:00 - 23:55
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

Više lokacija u gradu Zagreb
Zagreb, Hrvatska + Google Map