Loading Events
  • This event has passed.

Akcija ‘Svi za knjigu, knjiga za svakoga!’ u Booksi

6 lipanj, 2018Sve ljubiteljice i ljubitelji čitanja koji posjete Booksu u srijedu, 6. lipnja od 16.00 do 21.30 sati, za 10 kuna predložene donacije moći će odabrati bilo koju knjigu s Booksinih polica i odnijeti je doma.

  • 9
    Shares
Svi za knjigu, knjiga za svakoga!

Oni koji se i učlane u klub Booksa (članarina iznosi 10 kn i traje godinu dana) dobit će na poklon knjigu 8 metara knjiga u kojoj poznata književna imena opisuju kako su nastale i na što nalikuju njihove biblioteke.

Članice i članovi, prijatelji, suradnice, susjedi donirali su Booksi puno knjiga svih žanrova, na hrvatskom i stranim jezicima, stručnih i hobističkih, proznih i poetskih, ima starih naslova, ali i onih nedavno objavljenih, no ovoga puta ipak je najviše beletristike koja je omiljena literatura u ljetnim mjesecima. Kada količina doniranih knjiga u Booksi premaši prostorne kapacitete kluba, organizira se ova akcija kako bi knjige cirkulirale i došle u ruke onima koji ih trebaju i žele. „Mi smo poveznica između onih koji imaju višak knjiga i ne znaju što bi s njime i onih koji vole imati i nabavljati knjige, ali su im često preskupe. Akcija Svi za knjigu, knjiga za svakoga! služi upravo tome da omogući da knjige nađu put do onih kojima će koristiti“, kažu u Booksi.

  • 9
    Shares

Details

Date:
6 lipanj, 2018
Time:
16:00 - 21:30
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , ,

Venue

Booksa
Martićeva 14d
Zagreb, Hrvatska
  • 9
    Shares