Loading Events
  • This event has passed.

Akcija u Booksi: Uzmi knjigu, ostavi donaciju, pomozi izbjeglicama!

7 listopad, 2015U srijedu, 7. listopada od 12 do 21 sat u klubu Booksa održat će se akcija naziva ‘Uzmi knjigu, ostavi donaciju, pomozi izbjeglicama’.

(Foto:  Petra Dinjaški)
(Foto: Petra Dinjaški)

Klub Booksa u zadnjih je mjesec dana primio jako velik broj knjiga koje su donirali članovi kluba, prijatelji, suradnici, susjedi. Radi se o šarenilu naslova koji pokrivaju stručna područja poput medicine, prava, teorije književnosti, preko beletristike na hrvatskom, engleskom, njemačkom, francuskom, do publicističkih naslova iz raznih područja, knjiga za djecu, kuharica, priručnika i ostalog. Među ovim naslovima ima i vrlo zanimljivih i kvalitetnih izdanja kojih nema u prodaji, a rijetko ih se može naći i u antikvarijatima.

 

Za donaciju od 10 kuna posjetitelji će moći izabrati bilo koju od ovih knjiga, a sav novac koji se prikupi bit će doniran inicijativi ‘Dobrodošli’ za podršku izbjeglicama koja će novac potrošiti za vodu i osnovne potrepštine za izbjeglice, ili za prijevoz volontera do Slavonije, ili za nešto treće za čime će se ukazati potreba na terenu.

Details

Date:
7 listopad, 2015
Time:
21:00 - 23:00
Event Categories:
,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

Booksa
Zagreb, Hrvatska + Google Map