Loading Events
  • This event has passed.

‘Akcija za Slavoniju!’ – humanitarni glazbeni buvljak za pomoć stradalima

26 svibanj, 2014‘Akcija za Slavoniju!’ je humanitarni glazbeni buvljak za pomoć stradalima u poplavama. Održat će se u ponedjeljak, 26. svibnja s početkom u 12 sati u Velikom pogonu Tvornice kulture.

Akcija za Slavoniju!

Hrvatska glazbena scena, izvođači, diskografi, prodavaonice nosača zvuka i promoteri podigli su se na noge i sada već svakodnevnim aktivnostima pokušavaju prikupiti sredstva za pomoć ugroženim područjima. Jedna od takvih aktivnosti veliki je humanitarni buvljak na kojem će se prodavati merchandise (majice, torbe, bedževi…), nosači zvuka, posteri i različita glazbena memorabilija izvođača koji su žanrovski skupljeni sa svih strana.

Hladno pivo, Jinx, Elemental, Punčke, General Woo, Let3, TBF, Kawasaki 3P, Lovely Quinces, Brkovi, Jonathan, Vatra, Vlasta Popić, Tobogan, Kimiko, Goribor, Majke, Bambi Molesters, Mašinko, She Loves Pablo, Igut, Killed A Fox, Rebel Star, My Buddy Moose, Erotic Biljan, Dregermajster Crew, Mangroove, Chui, Geenger Records, Dallas Records, Dancing Bear, Dirty Old Shop, Fakat, Tvornica kulture, CFSN družina samo su neki od onih koji su se istog momentna uključili u akciju, a vjerujemo da će broj sudionika do ponedjeljka višestruko narasti.

Kompletan skupljeni prihod poslat će se kroz Crveni Križ stradalima u katastrofalnim poplavama koje su pogodile Slavoniju.

Venue

Tvornica kulture
Šubićeva 2
Zagreb, Hrvatska
+ Google Map