Loading Events
  • This event has passed.

Alice Cooper i Europe u bečkoj Stadthalle

27 studeni, 2017Alice Cooper je ove godine izdao novi album ‘Paranorma’l, te je to idealna prilika za novu svjetsku turneju. Dvadeset i sedmi po redu album izašao je u srpnju, a neke od zvijezda koje su gostovale na njemu su Roger Glover iz Deep Purplea, Billy Gibbons iz ZZ Top i Larry Mullen Jr. iz U2.

Alice Cooper (Foto: Roberto Pavić)
Alice Cooper (Foto: Roberto Pavić)

S obzirom na dugotrajnost banda, još od kasnih šezdesetih godina prošlog stoljeća, i gomilu hitova koju je band proizveo – “School’s Out”, “Billion Dollar Babies”, “No More Mr. Nice Guy”, “Hey Stoopid”, “I’m Eighteen”, “House On Fire” i naravno neizostavni “Poison” nedvojbeno je kako svaki show shock rockera Alicea Coopera posebno iskustvo. Osim u muzičkom smislu Alice je poznati kao fantastičan showman tako da će koncert biti natopljen krvlju, čudovištima, divovskim paucima, giljotinama i drugim jezovitim stvarima. Zabave sigurno neće nedostajati

 

Turneja je trenutno u Južnoj Americi, nakon toga u Australiji, a onda u studenom dolazi u Europu. Europski dio turneje odraditi će s još jednim legendarnim bandom – Europe.

 

Udruženim snagama nastupiti će u Bečkoj Stadthalle 27. 11. 2017. godine. Karte se mogu nabaviti preko Eventima.

Details

Date:
27 studeni, 2017
Time:
20:00 - 23:55
Cost:
Kn61,40
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , , , ,

Venue

Stadthalle
Beč, Austrija + Google Map