Loading Events
  • This event has passed.

Alice Cooper u bečkoj Areni

24 lipanj, 2015U sklopu svoje ‘Raise The Dead’ turneje najbliže našim krajevima Alice Cooper dolazi u Austriju. Svi ljubitelji ovoga glam/shock/hard rockera koji su u mogućnosti trebali bi doći u Beč 24. lipnja u bečku Arenu.

Alice Cooper
Alice Cooper

Čovjek koji šokira svijet glazbe još od sredine 60-tih godina prošlog stoljeća prirediti će svoj show u sklopu Open Aira u Areni. Iako je već napunio 67 godina, njegov show i dalje ne blijedi nego je iz turneje u turneju sve glamurozniji. Umjetnik koji je izdao čak 28 albuma i koji je proizveo barem jedan megahit u svakom desetljeću svoje karijere na pozornici će najvjerojatnije izvesti svoje neizostavne pjesme – “School’s Out”, “Billion Dollar Babies”, “No More Mr. Nice Guy”, “Hey Stoopid”, “I’m Eighteen”, “House On Fire” i naravno neizostavni “Poison”.

 

Šta očekivati od tog koncerta? Koncert se odvija u 3 čina – The Glam Rock Act, Welcome To My Nightmare i zadnji Raise The Dead – koji su ispunjeni umjetnom krvlju, čudovištima, divovskim paucima, giljotinama i drugim jezovitim stvarima. Sve će one biti će u upotrebi tu večer, tako da zabave sigurno neće nedostajati.

 

Na koncertu će osim njega kao predgrupa nastupiti Bloodsucking Zombies from Outer Space austrijski psychobilly horror punk band (koju inače sami svoju vrstu muzike nazivaju horrorbilly). Band je iz Beča, osnovan 2002. godine i vjerujemo da će i oni svojom pojavom i nastupom doprinjeti atmosferi na koncertu.

 

Ulaznice se mogu nabaviti u preko Eventima na slijedećim linkovima http://www.musicticket.at i http://www.eventim.hr/hr/ulaznice/alice-cooper-wien-arena-open-air-392277/event.html.

 

Još jednom Alice Cooper je 24. lipnja u Beču – dođite u njegovu noćnu moru i neka igre počnu!

Details

Date:
24 lipanj, 2015
Time:
20:00 - 23:55
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , , ,

Venue

Arena Beč
Wien, Austrija + Google Map