Loading Events
  • This event has passed.

Alternativna scena u Knjižnici: gosti Damir Karakaš i grupa Seine

15 siječanj, 2015U četvrtak 15. siječnja s početkom u 18:00 sati u Gradskoj knjižnici Ante Kovačić u Zaprešiću u sklopu ‘Književnih susreta’ gostovat će književnik Damir Karakaš i grupa Seine.

Alternativna scena, gosti: Damir Karakaš i Seine
Alternativna scena, gosti: Damir Karakaš i Seine

Hrvatski prozaik Damir Karakaš, autor romana “Blue Moon” (Sandorf, 2014.) nastupit će u četvrtak, 15. siječnja u Gradskoj knjižnici Ante Kovačića – Zaprešić povodom promocije istog. Autor je nekolicine romana i izvođenih drama, kao i triptiha kratkih priča “Kino Lika”, “Eskimi”, te “Pukovnik Beethoven”. Ekranizacija “Kina Lika” s provokativnom scenom ženske žudnje vinula ga je u lice javnosti koja će otada uglavnom omalovažavati njegove uspjehe od prvog prijevoda jednog hrvatskog autora na arapski do izvedbe njegove drame u Africi. Ovog kontroverznog autora koji kroz fenomen svojih ličkih korijena problematizira metafore marginalnosti hrvatske kulture, u Zaprešiću će svojim koncertom počastiti i varaždinska grupa Seine, prozvana imenom rijeke na kojoj je Damir tijekom mnogih godina svirkom na svojoj harmonici zarađivao za život tijekom boravka u Parizu. Moderator je Vid Jeraj. Ulaz je besplatan.

Želimo da naš sadržaj bude otvoren za sve čitatelje.
Iza našeg rada ne stoje dioničari ili vlasnici milijarderi.
Vjerujemo u kvalitetno novinarstvo.
Vjerujemo u povjerenje čitatelja koje ne želimo nikad iznevjeriti.
Cijena naše neovisnosti uvijek je bila visoka, ali vjerujemo da je vrijedno truda izgraditi integritet kvalitetnog specijaliziranog medija za kulturu na ovim prostorima.
Stoga, svaki doprinos, bez obzira bio velik ili mali, čini razliku.
Podržite Ravno Do Dna donacijom već od 1 kune.

Hvala vam.

1.00 HRK 5.00 HRK 10.00 HRK 20.00 HRK 50.00 HRK 100.00 HRK 200.00 HRK


Donacije su omogućene putem sustava mobilepaymentsgateway.com.
Podržane sheme mobilnih plaćanja: KEKS Pay, Aircash, Settle, kriptovalute

Venue

Knjižnica Ante Kovačić
Zaprešić, Hrvatska + Google Map