Loading Events
  • This event has passed.

Američki bend Ignite u Vintage Industrial Baru

5 srpanj, 2015Ignite – socijalno osjetljiv, politički angažiran i zdravo nabrijan melodični hardcore punk/rock band iz Orange Countyja (Kalifornija) će u nedjelju 5. srpnja u sklopu europske turneje održati koncert u Vintage Industrial Baru.

Ignite
Ignite

Bend Ignite osnovan je 1993. godine u Orange Countyju u Kaliforniji, a ključni kotačić njegove snage i žestokog rock zvuka je Zoltán “Zoli” Téglás, frontmen mađarskih korijena, vegetarijanac čvrstih stavova, pjevač, autor i producent čija je biografija upotpunjena suradnjama sa sjajnim bendovima poput The Misfits, Motorhead i Pennywise. Osim toga, Teglas se početkom godine u Njemačkoj na stageu pridružio Machine Headu kako bi zajedno odvalili Ingitovu stvar “Bleeding” s albuma “Our Darkest Day” koju su ti legendarni metallersi iz San Francisca obradili i ubacli na b-stranu svoj 10-inchnog singla “Killers & Kings”.

 

Zahvaljujući svojoj angažiranosti, Ignite su tijekom karijere podržali nekoliko ogranizacija koje brinu za okoliš “Earth First”, “Doctors Without Borders”, “Sea Shepherd” i “Pacific Wildlife”, a na albumu “A Place Called Home” objavljenom 2000. godine obradili su sva ta za njih goruća pitanja. Tijekom karijere, bend je izbacio brojne singlove, demo snimke i albume od kojih je svakako najistaknutiji već spomenuti “Our Darkest Day” objavljen 2006. godine. Ignite broji veliki broj obožavatelja kod kuće, u Europi, ali i na ovim područjima čemu svjedoče sjajni izvještaji s koncerata održanih u Hrvatskoj i Sloveniji.

 

Uz Ignite, nastupit će bijesni zagrebački hardkoraši Katran.

 

Koncertom Ingitea, Vintage Industrial Bar produžuje lanac sjajnih koncerata koji vas tamo čekaju u sezoni proljeće-ljeto, 28,05. The Real McKenzies, 05.06. The Vibrators, 06.06. Saint Vitus, 13.07. The Exploited, 09.07. D.O.A. i 30.07. Nick Oliveri (Queen of the Stone Age).

 

Ulaznice za Ignite u pretprodaji iznose 60 kn, na dan koncerta 80 kn, a mogu se kupiti u Dirty Old shopu u Vintage Industrial Baru.

Details

Date:
5 srpanj, 2015
Time:
21:00 - 23:55
Cost:
Kn60 – Kn80
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Vintage Industrial Bar
Savska 160
Zagreb, Hrvatska
+ Google Map