Loading Events
  • This event has passed.

Amira Medunjanin u Atriju Klovićevih dvora

7 srpanj, 2016Nakon prošlogodišnjeg sjajnog, rasprodanog koncerta u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, iznimna umjetnica Amira Medunjanin vraća se u Zagreb. Ovog ljeta održat će koncert u intimnom i prekrasnom prostoru Atrija Klovićevih dvora na Gornjem gradu. Medunjanin će u pratnji vrsnih instrumentalista u Klovićevim dvorima nastupiti u sklopu manifestacije 35. Večeri na Griču u četvrtak, 7. srpnja, s početkom u 21 sat.

Amira Medunjanin (Foto: Schwartz Zoran Garić)
Amira Medunjanin (Foto: Schwartz Zoran Garić)

Već je dobro poznato da ova cijenjena sarajevska umjetnica božanstvena glasa sevdalinke, kao i tradicijske pjesme iz drugih zemalja regije, ne reproducira na konvencionalan način. Ona sa svojim suradnicima, uvijek redom vrhunskim muzičarima, istražuje nove moduse kako unaprijediti, obogatiti taj već znani jezik i dati mu magičnu, dodanu vrijednost. Amirina glazba osvojila je srca publike diljem regije, a plasirala je njen glazbeni izraz i puno dalje. Sve češće gošća je pozornica diljem svijeta.

 

Ulaznice: potražite u Aquarius Music Shopovima u Zagrebu (Varšavska 13, Branimir centar) i putem sustava Eventim. U prodaji je ograničeni broj ulaznica.
Kategorije i cijene ulaznica:

 

Nenumerirano sjedenje: 150 kn. VIP (u opciji stol za tri ili 4 osobe): 200 kn/1 sjedeće mjesto.

Details

Date:
7 srpanj, 2016
Time:
21:00 - 23:55
Cost:
Kn150 – Kn200
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , ,

Venue

Galerija Klovićevi dvori
Zagreb, Hrvatska + Google Map