Loading Events
  • This event has passed.

Amira Medunjanin u Čakovcu i Ivanić-Gradu

21 travanj, 2017Cijenjena sarajevska umjetnica Amira Medunjanin nastupa u Čakovcu u petak, 21. travnja u Centru za kulturu, a dan kasnije, u subotu, 22. travnja u Ivanić-Gradu u Pučkom otvorenom učilištu.

Amira Medunjanin (Foto: Edvin Kalić)
Amira Medunjanin (Foto: Edvin Kalić)

U interpretaciju Amire Medunjanin čovjek se jednostavno zaljubi. Nebitno je volite li sevdah ili ne, jer Amira toliko pozitivno zrači da je to nemoguće ignorirati, a povrh toga ima onu fantastičnu mogućnost da s istim žarom nastupa na velikim svjetskim scenama, ali i onim manjim, lokalnim.

 

U pratnji svojih stalnih suradnika, vrhunskih instrumentalista, ovog će puta nastupati na intimnijim koncertima u Čakovcu i Ivanić- Gradu te predstaviti novi studijski album „Damar“ (Aquarius Records, 2016.).

 

Pjesmama s novog albuma “Damar”, iznova je posegla za vrelom sevdaha – bilom bosanske glazbe – oživljavajući novim aranžmanima pjesme predaka. Po prvi put u svoju umjetničku paletu uvrstila je i dvije nove, autorske skladbe.

 

Album je najavljen pjesmama “Pjevat ćemo šta nam srce zna” i “Damar” po kojem je njezin, peti po redu, album i dobio ime. Damar je životna snaga, strast za životom, ukratko, damar je ono što čini razliku između “biti živ” i “živjeti”.

 

“Kažu da se s damarom rađamo; ili ga imaš ili nemaš! Ali, ja ipak mislim da ga svi imamo negdje duboko u sebi i da ga samo prava ljubav može probuditi”, pojašnjava Amira Medunjanin.

 

Album „Damar“ Amira je krajem prošle godine premijerno predstavila u dupkom punoj zagrebačkoj dvorani Lisinski, dvorani koju je već dva puta ispunila publikom željnom esencije života.

 

Ulaznice:

 

Čakovec, Centar za kulturu – petak 21.4. u 20 sati

 

80,00 kuna / na dan koncerta 100,00 kuna (u prodaji na blagajni Centra za kulturu Čakovec, Trg Republike 3, Čakovec)

 

Ivanić-Grad, Pučko otvoreno učilište – subota 22.4. u 20 sati

 

od 80,00 do 100,00 kuna

 

link: http://ticketshop.hr/hr/e/amira-medunjanin/1223/ (u prodaji i na blagajni Pučkog otvorenog učilišta, Moslavačka 11, Ivanić-Grad)

Details

Start:
21 travanj, 2017 u 20:00
End:
22 travanj, 2017 u 23:00
Cost:
Kn80 – Kn100
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , , ,

Venue

Čakovec i Ivanić-Grad
Čakovec, Hrvatska + Google Map