Loading Events
  • This event has passed.

Amira Medunjanin u Rijeci

23 svibanj, 2015Nakon prošlogodišnjeg premijernog koncerta za riječku publiku, za koji se danima tražila ulaznica više, Amira Medunjanin ponovno dolazi u Rijeku. U subotu, 23. svibnja priredit će još jedan koncert u HKD Teatru na Sušaku.

Amira Medunjanin
Amira Medunjanin

“Velika mi je čast i zadovoljstvo ponovno nastupiti u Rijeci, a pogotovo mi je to velika želja i obaveza nakon prošlogodišnje rasprodane dvorane. Ovo je prilika da svi oni koji prošle godine nisu stali u dvoranu dođu i poslušaju moj koncert. Pripremili smo poseban program i nekoliko iznenađenja”, kazala je Amira Medunjanin.

 

Izvođenje tradicijske bosanske glazbe – sevdalinki te tradicijskih pjesama drugih zemalja regije Amirina je specijalnost, no ona je tradiciju nadogradila, dala joj svoj pečat i izgradila je vlastiti stil. Jačina emocije koju prenosi i izaziva kod slušatelja svojim iskrenim, nježnim, decentnim, a s druge strane snažnim i karakternim izvedbama učinile su da je Amirin glazbeni izraz osvojio regiju, no ona sve češće glazbu donosi publici i na pozornicama diljem svijeta. Tako će sutra nastupiti u St Peter’s Church u Londonu, a u kolovozu je očekuje nastup na prestižnom Oslo Jazz Festivalu.

 

Amira Medunjanin u Rijeci će nastupiti s renomiranim gitaristom Antom Gelom i poznatim kontrabasistom Zvonimirom Šestakom.

 

Ulaznice su u prodaji online putem www.mojekarte.hr te na sljedećim prodajnim mjestima: Foto Revija Rijeka, Ex Libris Rijeka i New Sound Matulji. Cijena ulaznice je 140 kn. U HKD-u će biti organizirana prodaja aktualnog albuma “Silk & Stone”, a po završetku koncerta predviđeno je i potpisivanje albuma.

Details

Date:
23 svibanj, 2015
Time:
20:00 - 23:00
Cost:
Kn140
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , ,

Venue

HKD Sušak
Rijeka, Hrvatska + Google Map