Loading Events
  • This event has passed.

Ana Ćurčin u KSET-u

23 studeni, 2016Beogradska kantautorica Ana Ćurčin nastupit će u srijedu 23. studenog u zagrebačkom klubu KSET.

Ana Ćurčin (Foto: Marija Strajnić)
Ana Ćurčin (Foto: Marija Strajnić)

Ana Ćurčin je kantautorica rođena u Bagdadu, odrasla u Moskvi i koja živi i radi u Beogradu. Njena glazba je nježna i moćna, tiha i melodična, bučna i ritmična, leluja kroz indie-rock i folk i koketira sa ambijentom i bluzom. Ana aktivno svira od prosinca 2012. godine, nastupa solo ili sa bendom, a njenu muziku publika je mogla čuti u Srbiji, u regiji i širom Europe.

 

Sudjelovala je na prestižnom Waves Festivalu u Beču, kao i na festivalu MENT u Ljubljani. Početkom 2015. godine otvorila je novu sezonu koncerata u legendarnom Studiju 6 Radio Beograda i predstavila publici novi bend (Goran Antović, Marko Cvetković i Blagoje Nedeljković, kasnije im se priključuje i gitarist Tomo Benzon).

 

U siječnju 2016. godine Ana Ćurčin objavila je svoj prvi studijski album pod nazivom “Sketches of Belonging”, a prva dva singla, za koja su snimljeni i video spotovi, su pjesme “Remain Calm” i “Unknown”. Veliku pažnju javnosti Ana Ćurčin izazvala je suradnjom sa tradicionalnim ansamblom “Kolo” i pjesmom “Lastavice, lasto” koja je objavljena krajem ljeta prošle godine.

 

U Zagrebu je nastupila u Klub.-u, Vintage industrial baru i u tvornici sa Stray Doggom. Posljednji put u Zagrebu je nastupila u veljači, a u srijedu, 23.11.2016. dolazi u KSET.

 

Ulaznice za ovaj divan koncert u pretprodaji bit će moguće kupiti u KSET-u po cijeni od 30 kuna, a na dan koncerta cijena ulaznica iznosit će 40 kn. Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

Details

Date:
23 studeni, 2016
Time:
21:00 - 23:55
Cost:
Kn30 – Kn40
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Kset
Zagreb, Hrvatska + Google Map