Loading Events
  • This event has passed.

Andreja, Rundek & Ekipa Ftičeki u CirkoBalkana šatoru u dvorištu Močvare

14 srpanj, 2020Andreja, Rundek & Ekipa Ftičeki nastupaju u CirkoBalkana šatoru u utorak 14. srpnja. Cijena ulaznice: 50/60 kn.

Andreja, Rundek & Ekipa Ftičeki (Foto;: Jahvo Joža)

Ovaj projekt je nastao na poticaj zagrebačke pjevačice, trubačice i performerice Andreje Kurelec Košavić koja je već odavno željela otpjevati i snimiti svoje drage međimurske pjesme, a sada je napokon dobila priliku da to napravi. Ipak, spiritus movens cijele priče je Darko Rundek koji je koketiranje s tradicijskom, a posebno međimurskom glazbom, počeo prije nekoliko desetljeća, a ovdje ga nalazimo u funkciji glazbenika i svojevrsnog producenta, uz jako malo vokalnih izleta. No, Andreja je ionako svojim emotivnim izvedbama sjetnih, tugaljivih međimurskih pjesama dala toliko duha da se lako zaboravi da je pored nje jedan od najvažnijih pjevača u povijesti hrvatske glazbe.

Andreja, Rundek & Ekipa Ftičeki se ovom prilikom vraćaju u Močvaru, točnije u šator CirkoBalkane u velikom dvorištu Močvare/Pogona Jedinstvo. Prošle godine su tamo održali odličan koncert, a ne sumnjamo da će tako biti i ovaj put.

Details

Date:
14 srpnja
Time:
21:00 - 23:30
Cost:
50kn – 60kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Močvara, dvorište tvornice Jedinstvo
Zagreb,