Loading Events
  • This event has passed.

‘Angela Merkel sere’ – novi projekt grupe Let 3

25 travanj, 2015Riječka skupina Let 3 spremna je za lansiranje novog ciklusa svog glazbeno-scenskog djelovanja, koji će premijerno biti predstavljen svečanim otkrivanje spomenika ‘Angela Merkel sere’ i koncertom nakon otkrivanja spomenika, u reprezentativnom prostoru zagrebačke Laube, u subotu, 25. travnja.

Let 3
Let 3

Uz otkrivanje spomenika, na koncertu će Let 3 premijerno odsvirati i sve pjesme sa nadolazećeg novog albuma čiji se izlazak očekuje do ljeta ove godine. Dugoočekivani novi album, Let3 ujedno najavljuje i novim singlom “Prdni majko”.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=S6ceLHzwllI[/youtube]

Spomenik “Angela Merkel sere” je društveno-politički komentar Leta 3 na lokalnu i globalnu stvarnost, koji će svojim umjetničkim konceptom, sasvim sigurno zaintrigirati, ali i polarizirati javnost i medije. Fizičke ulaznice za otvorenje spomenika u prodaji su od petka, 13. ožujka, a osim za prisustvovanje svečanoj priredbi otvorenja, vrijedit će i za koncert Leta 3 koji će se održati odmah nakon otvorenja. Najbrži kupci ili naručitelji ulaznica koje će se do 22. ožujka, prodavati po povoljnijoj ‘early bird’ cijeni od 70 kuna, u ograničenom kontingentu, imaju šanse osvojiti i vrlo ekskluzivnu i prestižnu nagradu. Naime, fanovi koji nabave svoje ulaznice u ‘early bird’ terminu i pošalju svoje podatke u inbox na Facebook stranici benda, te Dallasov e-mail ili Facebook stranicu, ući će u nagradni bubanj, te time imati mogućnost da budu među 15 sretnika koji će biti pozvani na ekskluzivni seminar sa Letom 3, koji će se održati petnaestak dana prije otvorenja spomenika i koncerta, a sudjelovat će i u završnim radovima na spomeniku “Angela Merkel sere”. Ulaznice su u prodaji u sustavu Eventima, u Dallas Music Shopovima i u Dirty Old Shopu. Od 23. ožujka (ili odmah nakon prodaje ograničenog kontingenta), ulaznice će se u pretprodaji prodavati po cijeni od 90 kuna, a na dan koncerta po cijeni od 110 kuna.

Details

Date:
25 travanj, 2015
Time:
20:00 - 23:55
Cost:
Kn70 – Kn110
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Lauba
Zagreb, Hrvatska + Google Map