Loading Events
  • This event has passed.

AntiValentinovo #6 na Platou Tuškanac

21 svibanj, 2021Zagrebački glazbeni festival kojeg tradicionalno obilježavamo u veljači, svoje šesto izdanje održat će 21. i 22. svibnja na krovu garaže Tuškanac.

AntiValentinovo #6

Dva dana zaredom, na novoj lokaciji i uz četiri benda (pro)slavit ćemo ljubav i život i glazbu. Turbulentna i neizvjesna protekla godina pokazala nam je da se sve može, doslovce preko noći, preokrenuti za 360 stupnjeva, a istovremeno potvrdila činjenicu da bez glazbe ne možemo.

Iako je ovogodišnji prigodni slogan “Ništa glazba, samo karanje!”, glazba će se itekako čuti.

U petak 21. svibnja, na krov garaže Tuškanac prvi se penju ambasadori pozitivnih vibracija, naš reggae roots bend Brain Holidays, nakon kojih stage preuzimaju Psihomodo Pop, a subotnju večer započinjemo uz opaku rokenrol petorku Donkey Hot i nastavlja se uz spektakl grupe Let 3.

“Vidimo se u velikom broju, da čupamo pičku novom korona soju!” – poručuje Čupač #1 – Damir Martinović Mrle.

Festival će se održati u izuzetno limitiranom kapacitetu, uz sve mjere i preporuke Stožera Civilne zaštite RH, a u prodaju je pušteno svega 350 ulaznica dnevno. Cijena jednodnevne ulaznice iznosi 100 kuna dok je festivalska u prodaji po 170 kuna. Dostupne su online putem entrio.hr kao i na svim Entrio prodajnim mjestima.

SATNICA:

PETAK 21.5.21. // BRAIN HOLIDAYS & PSIHOMODO POP

vrata | 19:00

početak koncerta | 19:30

SUBOTA 22.5.21. // DONKEY HOT & LET 3

vrata | 19:00

početak koncerta | 19:30

Program je sufinanciran putem Natječaja “Jer svirati se mora” provedenog u suradnji Ministarstva kulture, medija RH i Hrvatske glazbene unije.

Details

Start:
21 svibnja u 19:00
End:
22 svibnja u 22:00
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , , , , ,