Loading Events
  • This event has passed.

‘Antivalentinovo’ – Let 3 u Domu sportova

12 veljača, 2016Let 3, najavljuje veliki koncert pod nazivom ‘Antivalentinovo’ koji će se održati u petak, 12. veljače 2016. u maloj dvorani Doma sportova u Zagrebu.

Let 3 (Foto: Tomislav Jagar)
Let 3 (Foto: Tomislav Jagar)

Biti će ovo najveći samostalni koncert Leta 3 nakon onog održanog početkom godine u Laubi, kada su premijerno izveli pjesme sa nadolazećeg albuma. Kako je svaki koncert benda glazbeno-scenski događaj sam za sebe, niti ovaj neće biti izuzetak.

 

Što će nam pripremiti povodom ‘Antivalentinova’ članovi benda za sada ne otkrivaju, a koncert najavljuju slijedećim sloganom: ‘Ništa ljubav, samo karanje!’

 

Kako bi financijski olakšali što većem broju svojih obožavatelja da dođu na koncert, bend je odlučio za cijenu jedne ulaznice, omogućiti ulazak na koncert za dvije osobe, bilo da se radi o dvije žene, dva muškarca ili čak o mješovitom paru muško-žensko. Jedna ulaznica koja vrijedi za dvoje prodavat će se po jedinstvenoj cijeni od 80 kn u pretprodaji, bilo da dolazite sami ili u paru. Na dan koncerta ulaznica koja vrijedi za ulaz dvije osobe prodavat će se po cijeni od 100 kn.

 

Ali to nije sve!

 

Na koncertu će se ekskluzivno i premijerno, po posebnoj promotivnoj ‘early bird’ cijeni moći kupiti i novi, dugoočekivani studijski album Leta 3 i to u limitiranoj nakladi, koja će kao bonus sadržavati i album projekta “Strukturne ptice ft. MrLee & IvaneSky”! Novi album i koncert, Let 3 će najaviti i novim singlom, čija se objava očekuje krajem ovog mjeseca.

 

Ulaznice su u prodaji od ponedjeljka, 9. studenog, u sustavu Eventima i Dallas Music Shopovima u Zagrebu i Rijeci.

Details

Date:
12 veljača, 2016
Time:
20:00 - 23:55
Cost:
Kn80 – Kn100
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

Dom sportova
Zagreb, + Google Map