Loading Events
  • This event has passed.

Antivalentinovo u Domu sportova uz Let 3, TBF, Edu Maajku i Demolition Group

10 veljača, 2018Antivalentinov 3 održat će se u subotu, 10. veljače u maloj dvorani Doma sportova. Ovoga puta će uz začetnike i rezidente Antivalentinova Let 3, nastupiti još dva super-headlinera i još jedan bend u ulozi posebnih gostiju, pa nas tako i ove godine čeka peterosatni koncertni spektakl.

  • 5
    Shares
Antivalentinovo u Domu sportova

Prvi super-headlineri Antivalentinova 3 su TBF, jedan od najcjenjenijih domaćih bendova koji će se, poglavito uz live izvedbe svojih hitova kao što su “Veseljko”, “Guzice i sise”, “Mater”, “Fantastična” i drugi.

Edo Maajka – Jedan od najpopularnijih izvođača domaće hip-hop scene na Antivalentinovo 3 dolazi pojačan bendom vrsnih glazbenika. Bend koji se već uspješno predstavio na nekoliko Edinih koncerata, kao i na onom početkom godine u rasprodanoj Tvornici, čine Mario Rašić, jedan od ponajboljih basista u Hrvatskoj, Yogi Lonich, gitarist koji je svirao s Chrisom Cornellom, Mitchom Mitchellom, Billyjem Coxom, Toni Starešinić, vodeći član bendova Chui i Mangroove, te talentirani bubnjar Mirsad Dalipi.

Antivalentinov će otvoriti Demolition Group.

ULAZNICE:
Ulaznice za dvije osobe: 160 kn, za jednu: 90 kn.

Pretprodaja: Eventim, Dirty Old Shop (Tratinska 18), Dallas Records (Paromlinska 49/1), Rockmark (Berislavićeva 13), Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2).

  • 5
    Shares

Details

Date:
10 veljača, 2018
Time:
20:00 - 23:30
Cost:
90kn – 160kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , , , , ,

Venue

Dom sportova
Zagreb,
  • 5
    Shares