Loading Events
  • This event has passed.

Apocalyptica, Guano Apes i Laibach na 1. Arena Festu

18 kolovoz, 2011Europski sastavi Apocalyptica, Guano Apes i Laibach nastupit će na prvom Arena Festu 18. kolovoza u Pulskoj areni.

Apocalyptica (Foto: Tomislav Sporiš)

Prvi ARENA FEST 2011. zamišljen je kao glazbena bomba pred zatvaranje koncertne sezone u pulskoj Areni. Nastupaju tri vrhunska europska žestoka benda Apocalyptica, Guano Apes i Laibach.

APOCALYPTICA – Finska metal atrakcija pretvorila je klasiku i violončelo u brutalno popularnu kombinaciju pomiješanu sa žestokim ritmovima. Njihove obrade klasičnih skladbi, kao i kanonskih rock i metal pjesama (“Master of Puppets”, “Nothing Else Matters”…) ne prestaju plijeniti pažnju vjerne publike. Apocalyptica (Eicca Toppinen, Paavo Lötjönen, Perttu Kivilaakso i bubnjar Mikko) upravo promovira novi album nazvan “7th Symphony”(Sony Music/Menart). Dodajmo još tome kako su nedavno snimili pjesmu s lidericom Guano Apesa, Sandrom Našić. Riječ je zapravo skladbi “Path” s albuma iz 2001. godine na kojoj gostuje Sandra, a skladba je nazvana “Path Vol. 2”.

GUANO APES – Njemački alternativni rock sastav Guano Apes od svog nastanka 1994. godine i prvoga albuma ˝Proud Like God˝ iz 1997. plijene pažnju i publike i kritike. Nastupali su diljem svijeta, kao i na svim velikim open-air festivalima (“Przystanek Woodstock”, “Rock am Ring”, “Nova Rock”, …). Veliki broj hit singlova poput legendarnih “Open
Your Eyes”, “Rain”, “Lord of the Boards”, “No Speech”, “Big In Japan” ubrzo ih je vinuo među najtraženije bendove. Guano Apes čine: Sandra Našić – vokal, Henning Rümenapp – gitara, Stefan Ude – bas i Dennis Poschwatta – bubnjevi. Nedavno su izdali i novi album “Bel Air” (Sony Music/Columbia/Music/SevenOne/Menart) koji je najavljen singlom “Oh What A Night”.

LAIBACH – Nagrađivani i renomirani slovenski elektronsko-eksperimentalni bend Laibach, ove godine slavi veliku obljetnicu i svoj 30ti rođendan! A što je sve stalo u 30 godina govore podaci samo neki podaci: jedan od najvažnijih bendova s ovih prostora; odradili su preko 800 koncerata, uvršteni u enciklopediju pop kulture, koncert u Trbovlju označen je
kao jedan od 60 koncerata koji su najviše potresli svijet. Na koncertu u pulskoj Areni Laibach će izvesti svoj Revisited program: nove verzije legendarnih industrial skladbi iz osamdesetih”Mi kujemo bodočnost”, “Smrt za smrt”, “Brat moj”, “Država” i mnoge druge.

Ulaznice su u prodaji po cijenama:

Parter: 220 kuna

Tribine: 240 kuna

VIP: 270 kuna

Prodajna mjesta: Sva ovlaštena prodajna mjesta sustava Eventim, zatim Lira Intersound i ostale autorizirane agencije u Istri te dućanima Dancing Bear, Rockmark, Mega muzika, Free Bird music shop, Dallas Music Shop i Punkt 13.

Details

Date:
18 kolovoz, 2011
Cost:
220kn – 270kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , , ,

Venue

Arena
Zagreb, + Google Map