Loading Events
  • This event has passed.

Atheist Rap po prvi put u Tvornici kulture

29 listopad, 2016Atzke, dr Pop, Leki, Radule i Zoki promovirat će u subotu 29. listopada svoj novi album ‘Überlauf’ koje je u digitalnom formatu i na CD-u objavila beogradska Lampshade media, a na vinilu zagrebački PDV Records, što je ujedno i prvo službeno izdanje benda na LP-u.

Atheist Rap
Atheist Rap

Prije zagrebačkog koncerta Atheisti su odradili turneju po zapadnoj Europi gdje su odsvirali 12 koncerata tijekom 16 dana. Od početka turneje u Beču, uslijedili su nastupi u 10 njemačkih gradova, a sve je završilo nastupom u Pragu. Prošle godine Atheist Rap su imali vrlo uspješnu turneju po Njemačkoj, gdje se pokazalo da jezična barijera nije problem i da publika pozitivno reagira na energiju koju bend emitira, tako da je uslijedio novi poziv, za ovog puta nešto duži i obimniji tour. U zagrebačkoj Tvornici legendarni punk-rockeri sviraju nove stvari i presjek gotovo tri desetljeća duge karijere. Grupa je predstavila novi singl i videospot “Odoh ja u cvrčke” kojeg će, zajedno s ostalim pjesmama s albuma i najvećim hitovima iz 27 godina duge karijere.

 

Varaždinsko-koprivnički punk-rock band One Step Away nastupit će prije legendarnih novosadskih punk rockera. One Step Away (OSA) je varaždinsko-koprivnički punk-rock bend koji je na sceni od 2000. godine. Do sada su objavili jedan album “V šumi drijeva falidu” koji je izdan 2005. godine. Nakon toga bend je prolazio kroz turbulentne situacije, a period pauze je prekinut prošle godine kada su se vratili live svirkama i radu na novom albumu. Drugi studijski uradak “Ni grama srama” najavili su pjesmom “Nitko i ništa”. Novi singl s nadolazećeg albuma je “Samo dan”. Pjesma daje poruku da se život ne treba shvaćati preozbiljno, jer ništa ne traje vječno u ovozemaljskom životu. Tu smo da naučimo lekcije koje nam život daje i da pri tom pokušavamo uživati u svemu, jer, kažu iz benda, ljubav je sve, kad je dobro i ne.

 

Ulaznice u pretprodaji iznose 40 kn, a na dan koncerta 55 kn. Službena prodajna mjesta: Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1, www.entrio.hrhttp://www.entrio.hr, Aquarius CD shop – Branimir centar, Kneza Branimira 29, Zagreb, Aquarius CD shop, Varšavska 13, Zagreb, Atlas Arena centar, Ulica Vice Vukova 6, Zagreb, Atlas, Teslina 7, Zagreb, Atlas Westin, Izidora Kršnjavoga 1, Zagreb, Atlas Zrinjevac, Zrinjevac 17, Zagreb, Croatia Records, Bogovićeva ulica 5, Zagreb, Dancing Bear, Gundulićeva ul. 7, Zagreb, Dirty Old Shop, Tratinska 18, Zagreb, Printaonica kod Bijelog čarobnjaka, Ilica 76, Zagreb, Record Store, Tkalčićeva 34, Zagreb, Rockmark, Berislavićeva 13, Zagreb

Details

Date:
29 listopad, 2016
Time:
21:00 - 23:55
Cost:
Kn40 – Kn55
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

Tvornica kulture
Zagreb, Hrvatska + Google Map