Loading Events
  • This event has passed.

Atheist Rap slavi 25. rođendan u Quasimodu – podijelili smo ulaznice

26 travanj, 2014Legendarni novosadski punk rock band Atheist Rap slavi 25 godina postojanja i piči po velikoj slavljeničkoj turneji po regiji. U subotu 26. travnja za splitsko slavlje svog srebrnog pira odabrali su Quasi stage. Ravno do dna je podijelio 2×1 ulaznicu.

Atheist Rap u Quasimodu

Odlične i žestoke svirke te prepoznatljivi ironični tekstovi najjača su strana ovog benda koji i nakon 25 godina postojanja još uvijek ostavlja zadovoljnu publiku gdje god nastupio. Proteklih godina svirali su na svim značajnijim festivalima u regiji (Dirty Old Festival, Viva La Pola, EXIT, INmusic, Beerfest, Pivolend…). Dvosatna svirka, urnebesna atosfera, mnoštvo hitova sa svih dosadašnjih albuma, ali i prilika da čujete neke nove pjesme koje će se naći na novom albumu koji izlazi krajem godine dobar su razlog da požurite po svoju kartu. Nemojte propustite nastup jednih od najatraktivnijih i najaktivnijih „majstora žive svirke“ sa ovih prostora.

Ulaznica: 40 kuna, a pretprodaja u klubu.

Na dan koncerta vrata se otvaraju u 21_00 sat, a koncert počinje u 22:oo sata.

Iza koncerta fešta se nastavlja, ide DJ program.

Ravno do dna je podijelio 2×1 ulaznicu. Točan odgovor na pitanje: Koji rođendan slavi Atheist Rap? glasi: 25. rođendan, a po jednu ulaznicu dobili su Dijana Jurač i Dario Petrović.

Details

Date:
26 travanj, 2014
Cost:
40kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , ,

Venue

Quasimodo
Split, Hrvatska + Google Map