Loading Events
  • This event has passed.

Bajaga i Instruktori – Koncert za Valentinovo u novoj zagrebačkoj dvorani

14 veljača, 2020Momčilo Bajagić Bajaga i njegovi Instruktori 14. veljače spremaju poseban i jedinstven susret s Zagrebom.

Bajaga i Instruktori (Foto: Nebojša Babić)

Osim što su najjači regionalni izvođač koji će nastupiti u gradu za Valentinovo pripala im je čast odsvirati prvi koncert u Hali, novoj multimedijalnoj dvorani koja će se otvoriti u Heinzelovoj 96a na potezu između Vukovarske ulice i Slavonske avenije.

Nakon što je mnogo puta bez problema punio Dom sportova, stadion Šalatu ili, primjerice, Arenu, Bajaga, jedan od najvećih rock autora u povijesti ovih prostora svoju će muziku na struju ovaj put dovesti u potpuno novi zagrebački multifunkcionalni centar.

Klub, koncertna dvorana i kongresni centar u jednom obuhvaćaju zatvoreni prostor kapaciteta gotovo 3500 posjetitelja te dvorišni prostor od dodatnih nekoliko stotina kvadrata.

Ulaznice u prodaju kreću od danas po cijeni od 110 kn koja će biti na snazi do 15. siječnja. Od 16. siječnja do 13. veljače cijena će im iznositi 130 kn, a na dan koncerta 150 kn. U ponudi je i veoma ograničen paket koji uključuje dvije ulaznice i parkirno mjesto unutar dvorišta Hale po cijeni od 230 kn.

Službena prodajna mjesta su Tvornica kulture (Ljudevita Posavskog 1), Aquarius CD shop (Varšavska 13), Dancing Bear (Gundulićeva 7), Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13), prodajna mjesta Entria, kao i www.entrio.hr.

Details

Date:
14 veljače
Time:
21:00 - 23:30
Cost:
130kn – 230kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

Hala
Heinezelova 96a
Zagreb, Croatia (Local Name: Hrvatska)