Loading Events
  • This event has passed.

Bajaga i Instruktori na najvećem zagrebačkom koncertu do sada – u Areni

2 ožujak, 2019Bajaga i Instruktori napokon stižu u Zagreb, gdje će nastupiti u zagrebačkoj Areni, u subotu 2. ožujka 2013. u sklopu velike regionalne turneje na kojoj promoviraju aktualni album ‘U sali lom’.

  • 10
    Shares
Bajaga i Instruktori u Areni Zagreb

Bajaga i Instruktori bez sumnje su jedan od najvećih pop-rock bendova u regiji. Tijekom više od 30 godina postojanja, kultni pjevač, gitarist i autor Momčilo Bajagić – Bajaga svojim se pjesmama zauvijek upisao u srca mnogih generacija obožavatelja.

Nakon šest godina diskografske pauze, Bajaga i Instruktori u travnju su ove godine predstavili svoj dvanaesti album ‘U sali lom’ sa kojeg je već objavljeno nekoliko uspješnih singlova.

Na albumu je devet pjesama, ‘Savršen dan’, ‘U sali lom’, ‘Bilo bi lako’, ‘Može da te ubije grom’, ‘Rekla si’, ‘Loše napisan dan’, ‘Severac’, ‘Nikada te više neću zvati’, ‘Noćima sanjam’, a završava bonus pjesmom ‘Kad mesec prospe rekom srebra sjaji’ na kojoj sudjeluje grupa Poin Black, a gitaru svira Dragi Jelić (YU grupa).

Bajaga je o novom albumu ukratko ispričao: “Imamo dvije klasične balade, jednu ‘veliku’ i jednu’ malu’. ‘Noćima sanjam’ je pjesma srednjeg tempa, sve ostale su brze. Shvatili smo da u repertoaru nedostaju brze pjesme. Tako da nam je bilo neizbježno vraćanje u studio nakon deset godina. Sretni smo što smo ponovo surađivali sa Sašom Habićem. Jedno vrijeme nije radio i vratio se vratio na velika vrata.“

Budući da Bajaga već četiri godine nije imao samostalni koncert u Zagrebu, neupitno da će upravo ovaj biti jedan od najvećih koncertnih spektakala u 2019., za koji će se zasigurno tražiti ulaznica više. Publika će uživati u novim i mnogim starim hitovima, stvaranima kroz dugi niz godina među koje se svakako ubrajaju ‘Tišina’, ‘Ti se ljubiš (na tako dobar način)’, ‘Zažmuri’, ‘Plavi Safir’, ‘Dobro jutro džezeri’, ‘Muzika na struju’, ‘220 u voltima’, ‘Tamara’, ‘Sa druge strane jastuka’ i mnogi drugi.

Nedavni fantastični koncert u Ljubljani i par dana kasnije rasprodana Štark Arena u Beogradu dokazali su da su Bajaga i Instruktori u top formi, što je i dodatna garancija da je pred nama koncert koji se ne propušta! Sljedeća fotografija prenosi djelić fenomenalne atmosfere iz beogradske Arene koja očekuje i Zagreb za nepuna tri mjeseca.

Ulaznice su u prodaji od danas, u sustavu Eventima. Ulaznice po early bird cijenama su u prodaji do 31.12. odnosno isteka kontingenta:

PARTER: 130 kn

DONJA TRIBINA: 150 kn

VIP LOUNGE ZONA: 220 kn

VIP LOŽA: 460 kn

Prvih 300 kupaca (bilo koje od navedenih kategorija ulaznica) dobivaju ujedno i ulaz na ekskluzivni, zatvoreni promotivni nastup Bajage koji će se održati na, za sada, tajnoj lokaciji u Zagrebu početkom iduće godine.

  • 10
    Shares

Details

Date:
2 ožujak, 2019
Time:
20:30 - 23:30
Cost:
130kn – 460kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

Arena Zagreb
Zagreb,
  • 10
    Shares