Loading Events
  • This event has passed.

Bebè Na Volè na Impulse festivalu 2019.

10 travanj, 2019Bebè Na Volè jedan je od najznačajnijih blues vokala i gitarista ovih prostora nastupit će 10. travnja u Botelu Marina u Rijeci u sklopu Impulse festivala. Koncert je prvotno bio zakazan za 6. travnja, ali je zbog bolesti izvođača pomaknut na 10. travanj.

  • 11
    Shares
Bebè Na Volè (Foto: Jerolim Vulić)

Njegov se zvuk može smatrati mješavinom indie i blues utjecaja, utjelovljenom u talentiranom one man bandu, nadahnutoj izvedbi Adama Semijalca, koji podjednako oduševljava publiku i kritiku. Bebè Na Volè 2015. izdaje “best of” prigodnog naslova “The Great Depression” na vinilu, a na Botelu Marina 6. travnja u sklopu šestog izdanja Impulse festivala Riječani imaju priliku poslušati live izvedbu novog materijala. Iščekivani album “Hate is a Wonderful Thing” izašao je pred nekoliko mjeseci, uz komplimente publike i glazbenih kritičara slovi za jedno od najboljih izdanja prošle godine.

U nastupima Semijalac koristi porchboard bass perkusiju te dva različita loopera, i teško je povjerovati kompleksnosti onoga što na pozornici iznosi “samo” jedan svestran izvođač.

S obzirom da živi isključivo od glazbe, Adam je svoje djelovanje proširio znatno dalje od koncertnih dvorana. Radi glazbu za kazališne predstave; član je koautorske inicijative OOUR-Zagreb, kazališta TRAFIK u Rijeci te iza sebe ima preko 15 cjelovečernjih plesnih predstava.

“Ovaj album je svjetlosni portal zatomljenog. Pravo ogledalo jedne dušu u umjetničkom smislu. Ovo je klasik. Vanvremenski i univerzalni. Čisto ježenje.” (Ravno do dna, 2018.)

Broj ulaznica za koncert na Botelu ograničen je na 100 komada. Ulaznice: 40 kuna pretprodaja / 55 kuna na dan koncerta.

Prodajna mjesta: Dallas Music shop Rijeka, Croatia Records i sustav Entrio: https://bit.ly/2Sgu0Me

Šesto izdanje klupskog riječkog Impulse festivala traje od 4. 4. do 13. 4. 2019., i kao u dosadašnjih pet izdanja, glazba će biti posvuda. Impulse organiziraju Distune Promotion i Studentski kulturni centar Sveučilišta u Rijeci.

  • 11
    Shares

Details

Date:
10 travanj, 2019
Time:
20:00 - 23:30
Cost:
40kn – 55kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , , ,

Venue

Botel Marina
Rijeka, Hrvatska
  • 11
    Shares