Loading Events
  • This event has passed.

Bebè Na Volè promovira ‘Hate Is A Wonderful Thing’ u Vintage Industrialu

20 rujan, 2018U četvrtak 20. rujna ne propusti otvaranje nove koncertne sezone u Savskoj 160 uz odličnog Bebe Na Vole, koji će predstaviti novi album ‘Hate Is A Wonderful Thing’.

  • 11
    Shares
Bebè Na Volè u Vintage Industrialu

Album “Hate Is A Wonderful Thing” možete kupiti (https://goo.gl/ChWVfx), a naša preporuka je da zgrabite vinilni primjerak jer broj je limitiran. Obzirom da je album ozbiljna prijetnja za najbolji album 2018., jednako takva prijetnja je i ovaj koncert koji nemoj propustiti.

Sve pjesme na album komponirao je, izveo i snimio sam autor Adam Semijalac, a miksanje je radio u tandemu s Višeslavom Labošom, koji ujedno potpisuje i mastering.

Za artwork su se pobrinuli Mislav Lešić i Dobriša Radovanović.

Adam Semijalac, glazbenik poznatiji pod imenom Bebè Na Volè jedan je od najboljih blues vokala na ovim prostorima. Njegova glazba može se okarakterizirati kao root blues u kombinaciji s različitim indie žanrovima. Nakon preko 10 godina stvaranja originalne i njemu svojstvene glazbe, krajem siječnja 2015. izdao je “best of” na vinilnoj ploči pod nazivom “Time Of Great Depression” gdje je svoj cjelokupni opus sveo na 13 autorskih pjesama kojima je obuhvatio sve kreativne faze svog glazbenog izričaja.

Tri godine kasnije, točnije ovih dana, pojavio se i novi, iščekivani, album “Hate Is A Wonderful Thing”, kojim je Semijalac izgradio novo poglavlje u domeni najboljeg ovdašnjeg rock albuma.

S obzirom da živi isključivo od glazbe, Adam je svoje djelovanje proširio znatno dalje od koncertnih dvorana. Radi glazbu za kazališne predstave; član je koautorske inicijative OOUR-Zagreb, kazališta TRAFIK u Rijeci te ima preko 15 cjelovečernjih plesnih predstava iza sebe. Podučava gitaru, bass, banjo, mandolinu, a povrh svega snima redatelj Vladimir Gojun je snimio ove godine i film o Bebè Na Volè.

  • 11
    Shares

Details

Date:
20 rujan, 2018
Time:
21:00 - 23:30
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

Vintage Industrial Bar
Savska 160
Zagreb, Hrvatska
  • 11
    Shares