Loading Events
  • This event has passed.

Bebè Na Volè u Rijeci

20 rujan, 2019Bebè Na Volè priređuje koncertnu promociju albuma ‘Hate is a Wonderful Thing’ u petak, 20.9. u botelu Marina, s početkom u 20:00 sati.

Bebè Na Volè (Foto: Jerolim Vulić)

Bebè Na Volè jedan je od najznačajnijih blues vokala i gitarista ovih prostora. Njegov se zvuk može smatrati mješavinom indie i blues utjecaja, utjelovljenom u talentiranom one-man-bandu, nadahnutoj izvedbi Adama Semijalca, koji podjednako oduševljava publiku i kritiku. Lanjski album “Hate is a Wonderful Thing” uz komplimente publike i glazbenih kritičara s pravom je zauzeo titulu za jedno od najboljih diskografskih izdanja.U nastupima Semijalac koristi porchboard bass perkusiju te dva različita loopera, i teško je povjerovati kompleksnosti onoga što na pozornici iznosi “samo” jedan svestran izvođač.

“Ovaj album je svjetlosni portal zatomljenog. Pravo ogledalo jedne duše u umjetničkom smislu. Ovo je klasik. Vanvremenski i univerzalni. Čisto ježenje.” (Ravno Do Dna, 2018.)

Paluba botela, pozdrav ljetu i blues su više nego dovoljna pozivnica za još jednu nezaboravnu glazbenu večer.

Zadnjih tridesetak ulaznica po cijeni od 40,00 kn dostupne u Dallas music shop Rijeka i putem sustava Entrio, ukoliko ih ostane na dan cijena raste na 60,00 kn.

Details

Date:
20 rujan, 2019
Time:
20:00 - 23:30
Cost:
40kn – 60kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Botel Marina
Rijeka, Hrvatska