Loading Events
  • This event has passed.

Ben Caplan u KSET-u //ODGOĐENO

27 ožujak, 2020Nakon četiri godine kanadski glazbenik, tekstopisac i zabavljač Ben Caplan vraća se u KSET u petak, 27. ožujka.

Ben Caplan (Fotoekcija KSET-a / Lucija Lokas)

Iako na prvi pogled povučene prirode, od prvog trenutka kada se Ben popne na pozornicu pa sve do posljednjeg, njegova karizma i stvaralaštvo koje šalje prodorno svojim glasom, agresivno preko klavira, a profinjeno gitarom, pruža publici jedinstveno glazbeno i duhovno zadovoljstvo.

Ben će KSET posjetiti u sklopu svoje istočnoeuropske turneje tijekom koje promovira najnoviji album pod imenom “Old Stock”. U spomenutom uratku, Ben se dotiče tema poput migracije, gubitka, tame, ljubavi, seksualnosti i Boga. Pjesme su originalno napisane za kazališni mjuzikl pod naslovom “Old Stock: A Refugee Love Story”, a svojom turnejom Ben nastoji približiti kazališne materijale publici kroz šarolike nastupe predvođene njegovim specifičnim bariton vokalom, ali i mnoštvom instrumenata koji izvedbu uživo čine nezaboravnim glazbenim spektaklom.

Ulaznice u pretprodaji koštaju 60 kn, a mogu se kupiti u KSET-u i u Dirty Old Empireu. Na dan koncerta će koštati 75 kn.

Details

Date:
27 ožujak, 2020
Time:
21:00 - 23:30
Cost:
60kn – 75kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Kset
Zagreb,