Loading Events
  • This event has passed.

Billie Joan u Vinylu predstavlja debitantski album

20 travanj, 2017Splitska kantautorica Billie Jona (pravim imenom Ivana Pezo) nastupit će u zagrebačkom Vinylu u četvrtak 20. travnja od 20:30 sati.

Billie Joan (Foto: Ana Kujundžić)
Billie Joan (Foto: Ana Kujundžić)

Kantautorica iz Splita koja se glazbom počela baviti od malih nogu. Glazbeni izričaj podosta je fokusiran na socijalnu i društvenu tematiku, iskrenost je sveprisutna dok tematika o neuzvraćenoj ljubavi ni o patnji bilo kakve vrste, neće biti; bar ne onih očiglednih. Album “Barren Land” izlazi na dan koncerta 20. travnja u Vinylu i sastoji se od 11 akustičnih pjesama.

 

“Led je probila Billie Joan, što nije predstavljalo problem uzevši u obzir njen odlučan glas i britak tekst. Tematika njenih tekstova je daleko od trivijalne, kantautorica pjeva o našoj malenoj domovini, a zatim i o vragu koji će jednom doći naplatiti svoj dug. Vjerujemo joj kad pjeva “it’s good to feel alive”, a u taj svijet koji preispituje sam bitak naših života i socijalnih okolnosti svakako se uklapa njen propovjedni folk izričaj.”

(Mixeta.net)

 

“Riječi kojima se Billie voli opisati su kratke i jasne, mada se zaboravila pohvaliti riječima poput pregršt koncerata i nastupa, tematika u pjesmama koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim… Karizma ove mlade kantautorice lako pošalje publiku u kućnu atmosferu i stvori tzv. ambijent revolucionarnog opuštanja; “Sa svim se slažete, ali vam je tako lijepo da ne možete dignuti dupe! Jel da?!””

Details

Date:
20 travanj, 2017
Time:
20:30 - 22:00
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Vinyl
Bogovićeva 3
Zagreb, Hrvatska
+ Google Map