Loading Events
  • This event has passed.

Black Coffee & Martine Thomas u splitskom Quasimodu

25 siječanj, 2014Nakon nedavnog koncerta u Lisinskom, velika fešta povodom 21. rođendana benda nastavlja se doma i to koncertom Black Coffee & Martine Thomas u splitskom Quasimodu koji će se održati u subotu 25. siječnja.

Black Coffee & Martine Thomas u Quasimodu

Black Coffee jedan je od rijetkih dalmatinskih jazz bandova, okupili su se davne 1993. i od tada okosnicu grupe čine basist Renato Švorinić i bubnjar Jadran Dučić Čićo, a u zadnjih 5 godina pridužio im se i pijanist Ivan Ivić. Njihov still je raznolik, uz stari i novi jazz zvuk imaju i prošireni repertoar od funka do rocka koji izvode na koncertima.

Surađivali su s brojnim inozemnim i domaćim glazbenicima, a izdvajamo američku pjevačicu Martine Thomas koja će nastupiti u subotu s bendom, a zbog koje je ovaj bend definitivno postao i više seksi…

Iza njih je 11 albuma, 3 Porina, brojni nastupi na svih hrvatskim i brojnim stranim jazz festivalima, prvi su spojili 2 nespojiva glazbena idioma – klapsku pismu i jazz…
A ispred njih je sigurno još mnogo glazbenih projekata, koncerata, albuma i drugih izazova, a prvi na redu je subotnji koncert u Quasimodu.

Ulaznica: 30 kuna
Pretprodaja u klubu

Venue

Quasimodo
Split, Hrvatska + Google Map