Loading Events
  • This event has passed.

Bob Dylan u Areni Stožice u Ljubljani

25 lipanj, 2015Gospodin Bob Dylan, čovjek koji je svijet zadužio svojom glazbom, ove godine posjetit će prijestolnicu Slovenije, Ljubljanu, koja je odnedavno postala središte glazbenih zbivanja. Bob Dylan će zajedno sa svojim bendom nastupiti u četvrtak, 25. lipnja u Stožicama i predstaviti presjek svoje dugogodišnje karijere.

Bob Dylan (Foto: William Claxton)
Bob Dylan (Foto: William Claxton)

Bob Dylan čovjek je čija se glazba sluša od davnih 60-tih godina 20.-tog stojeća. Jedan od najprodavanijih i najpoznatijih glazbenika, svojom glazbom utjecao je na generacije glazbenika sa svojih 36 studijskih albuma i preko 120 milijuna prodanih ploča. Poslijednji album “Shadows in The Night” u svom je prvom tjednu prodaje osvojio broj jedan Britanske ljestvice te je tako postao najstariji glazbenik sa svojih 73. godine koji je osvojio broj jedan te glazbene ljestvice. Ujedno, od njegova prva albuma koji je osvojio prvo mjesto 1963., “Freewheelin”, prošle su 52. godine

 

Dylan je još 1988. Postao član Rock’n Roll dvorane slavnih, a Rolling Stone magazine ga je proglasio za drugog najvećeg glazbenika u povijesti. Predsjednik SAD-a, Barack Obama je 2012. Dylanu predao najveće državno priznanje – Medalju slobode te izjavio da u američkoj glazbi ne postoji veći čovjek od njega.

 

Ulaznice za ovaj koncert, po cijeni od 46 eura na više, u prodaji su na svim prodajnim mjestima Eventima.

Details

Date:
25 lipanj, 2015
Time:
20:00 - 23:00
Cost:
Kn46
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

Dvorana Stožice
Ljubljana, Slovenia + Google Map