Loading Events
  • This event has passed.

‘Bombardiranje’ Sitnom prozom 2 Davora Schunka u Booksi

20 studeni, 2015U petak, 20. studenog u 19 sati u klubu Booksa gostovat će događanje naziva Bombardiranje: Sitna proza 2 (svijet oko puta) autora Davora Schunka.

Davor Schunk
Davor Schunk

Prvi dio ovog ‘kolažnog projekta’, Sitna proza, rezultirao je odličnim reakcijama čitateljstva pa je bilo za očekivati da će uslijediti nastavak i to u biblioteci „radna bilježnica” naklade Semafora. Radi se o sveskama/radnim bilježnicama u kojima Davor Schunk – crtač, dizajner, fotograf, filmaš, animator, pjesnik – objedinjuje sliku (stripovsku vinjetu), poeziju i prozu.

 

Ovakvim se pristupom Schunk približio sve popularnijem žanru grafičke novele, no kod njega se ne radi o kompaktnoj fabuli, već o raznovrsnim tekstualnim formama popraćenih ilustracijom. Njemu će se u ‘bombardiranju’ posjetitelja Sitnom prozom 2 u Booksi pridružiti pisac i urednik Robert Mlinarec, spicateljica za djecu i vlasnica naklade Semafora Silvija Šesto te akademski slikar i profesor na Akademiji likovnih umjetnosti Siniša Reberski. Ova ‘radna bilježnica’ bit će dostupna posjetiteljima događanja po sniženoj cijeni.

Details

Date:
20 studeni, 2015
Time:
19:00 - 21:00
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

Booksa
Zagreb, Hrvatska + Google Map