Loading Events
  • This event has passed.

Bon Jovi – Stadion Maksimir

8 lipanj, 2011Legenda američke scene i stadionska atrakcija Bon Jovi nastupa u Zagrebu 8. lipnja na maksimirskom stadionu.

Bon Jovi - The World Circle Tour 2011

Bon Jovi nastupa u Zagrebu na stadionu u Maksimiru 8. lipnja. Time će grupa obilježiti i svoje prvo gostovanje u ovoj regiji, tako da je spektakl, kao i očekivani veliki interes zajamčen.

Zagrebački koncert je prvi na europskom dijelu svjetske turneje ‘The Circle Tour 2011’, a pratiti će ga najmanje 35 tisuća sretnika jer je toliko ulaznica pušteno u prodaju. Bend je obećao da će se na repertoaru naći isključivo najveći hitovi.  U Zagrebu će se također održati i generalna proba.

Do sada je njihove live nastupe vidjelo više od 34 milijuna ljudi na svijetu, a u sklopu svoje svjetske turneje ‘The Circle Tour’ po prvi puta će nastupiti u Zagrebu. Obzirom da bend nikada nije nastupao u regiji, koncert Bon Jovija sigurno će biti jedan od najvećih koncerata koji su održani na ovim prostorima.

Cijena ulaznica:

VIP LOŽA (PL1): 800 kuna

DIAMOND RING (PL2): 2000 kuna (U cijenu uključeno: Vip dijamantna ulaznica, Akreditaciju za uspomenu, Posebno dizajniranu torbu, Službeni program turneje sa autogramima (limitirano izdanje), Službeni preparty koji započinje dva sata prije koncerta, a uključuje catering, Raniji  ulazak na stadion, Vip Bar i Vip štand)

PARTER (PL4): 330 kuna

SJEDENJE I. KATEGORIJE (donja tribina istok i zapad, PL5) : 440 kuna

SJEDENJE II. KATEGORIJE ( donja tribina sjever, PL6) : 300 kuna. 

Details

Date:
8 lipanj, 2011
Cost:
300kn – 2000kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, ,

Venue

Stadion Maksimir
Zagreb, + Google Map