Loading Events
  • This event has passed.

Boutique Art Fair Nesvrstani u Laubi

18 lipanj, 2020Boutique Art Fair ‘Nesvsrtani’ okupit će vrhunska umjetnička djela 12 galerija i 20 samostalnih umjetnika u periodu od 18. do 21. lipnja 2020. godine.

Boutique Art Fair Nesvrstani u Laubi

Kuća za ljude i umjetnost najavljuje treće izdanje Boutique Art Fair-a ‘Nesvrstani’. Ovogodišnje, ponudom bogatije izdanje ovog izložbeno-prodajnog sajma, održat će se od 18. do 21. lipnja 2020. kada će se pod istim krovom smjestiti jedinstvena ponuda umjetnina 12 galerija i 20 samostalnih umjetnika.

U nepredvidivim vremenima kao što današnja, kada socijalna distanca postaje svakodnevnica, umjetnost i umjetnička djela, osim što su trajna vrijednost, pokazali su se kao neiscrpan izvor kreativne stimulacije i čovjekove mentalne stabilnosti. Preplavljeni smo virtualnim kulturnim sadržajem koji uključuje brojne virtualne izložbe, ali ništa ne može nadmašiti iskustvo neposrednog kontakta s vrhunskim umjetničkim djelom. Umjetnički komadi transformirat će svaki dom u osobnu galeriju i oplemenit svakodnevni život, ostavljajući daleko snažniji dojam od komada namještaja i dekorativnih detalja.

Zato je fokus najbogatijeg programa dosad upravo na izložbeno-prodajnim aktivnostima s ukupno više od 120 zastupljenih umjetnika.Izbor uključuje Laubinu selekciju mladih rastućih umjetnika koje biste trebali pratiti, dvije inozemne galerije koje se po prvi puta predstavljaju u Hrvatskoj (Beč, Ljubljana) te 10 privatnih galerija od kojih svaka prezentirajući probrane umjetnike donosi svoj pogled na aktualnu umjetničku scenu.

Lonac, jedan od najznačajnijih regionalnih street art autora u preuređenom dvorištu Laube započeo je slikanje novog murala kao u najvažniji zagrebački kulturni događaj ljetne sezone.

Details

Start:
18 lipnja u 19:00
End:
21 lipnja u 23:00
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Lauba
Zagreb, Hrvatska