Loading Events
  • This event has passed.

Brain Holidays promovira novi album u Vintage Industrial Baru – podijelili smo ulaznice

4 svibanj, 2017Domaći reggae prvaci Brain Holidays u četvrtak 4. svibnja u Vintage Industrial Baru uživo predstavljaju album ‘System Error’. Ravno do dna podijelio je 2×2 ulaznice.

Brain Holidays (Foto: Maša Gojić)
Brain Holidays (Foto: Maša Gojić)

Nakon izvrsnih promocija albuma u Čakovcu i Ljubljani, koncertno predstavljanje „System Errora“ Brain Holidaysa dolazi u Vintage Industrial Bar. U četvrtak 4. svibnja Brain Holidays razbijaju predrasude da je reggae dosadan; uvjerit će vas da je ovaj jamajkanski glazbeni smjer dinamičan i kompleksan, a istovremeno vrlo zabavan.

 

Cijena ulaznice je 30 kuna u pretprodaji, 40 kuna na dan. Pretprodajna mjesta: Vintage Industrial Bar, Kavez, Dirty Old Shop

 

Novi album dobio je izvrsne recenzije od kritičara:

 

„Ovaj album vas, posluša li se u komadu, vodi preko problema do rješenja, preko melankolije do poleta. Neodoljivim ritmom drži vas na površini iznad sveg očaja u kojemu živimo i iz kojega je nastao.“Marko Podrug, Ravno do dna.

 

„Brain Holidays je potvrdio svoj status najuspješnijeg hrvatskog reggae benda. Ono što je sigurno, Brain Holidays, kada je u pitanju reggae glazba – ne može pogriješiti.“ Lucija Bošnjak, Mixeta net.

 

„S obzirom na to da se u našem malom Babilonu rijetko tko hvata u koštac s ovakvim oblikom glazbenog žanra, Brain Holidays dali su nam odličan album. Možemo biti zadovoljni i sretni što ih imamo i zaželjeti još takvih.“ Ivan Košar, Ziher hr.

 

„…novi glazbeni sistem Brain Holidaysa svakako bolje funkcionira od ovog u kojemu smo primorani živjeti.“ Z Marković, Reggae hr.

 

Ravno do dna podijelio je 2×2 ulaznice. Točan odgovor na pitanje: Koji je po redu studijski album “System Error” grupe Brain Holidays? glasi: Treći album. Po dvije ulaznice dobile su Martina Huzanić i Bruna Mihalj. Dobitnice ulaznice čekaju na ulazu prije koncerta.

Details

Date:
4 svibanj, 2017
Time:
21:00 - 23:55
Cost:
Kn30 – Kn40
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Vintage Industrial Bar
Savska 160
Zagreb, Hrvatska
+ Google Map