Loading Events
  • This event has passed.

Brain Holidays u Ljetnom vrtu Vintage Industriala

1 rujan, 2017Petak, 1. rujna rezerviran je za kajanje i iskupljivanje u Ljetnom vrtu Savske 160. Da vam misli budu iskrene i duša čista, pobrinut će se jedan od najboljih hrvatskih reggae bendova Brain Holidays koji će nastupiti u akustičnom aranžmanu. Uz njih, za glazbu prije i poslije zadužena je VIB DJ selekcija, a da bi kajanje uzelo maha, osiguravamo galone uvijek osvježavajuće cuge

Brain Holidays (Foto: Promo)
Brain Holidays (Foto: Promo)

Brain Holidays osnovani su 2000. godine. Imaju dva hvaljena studijska albuma “Stereo Roots” i “Save Peace Babylon Delete”, a treći pod nazivom “System Error” izašao je u fizičkom i digitalnom izdanju u proljeće 2017. godine.

 

Teme koje se isprepleću kroz pjesme Brain Holidaysa variraju od ljubavnih, pa sve do aktualnih ekonomskih problema, ali uz glazbu koja se temelji na pozitivnosti svakodnevice. Pozitivne vibracije, kao nezaobilazna odrednica reggae glazbe, svojevrstan su lajtmotiv benda koji i u dobrim i lošim vremenima širi vedrinu te otvara ruke prema svim ljudima dobre volje. Toplinu karipskih ritmova Jamajke Brain Holidays najbolje predstavlja na nastupima uživo gdje čarolija deveteročlanog sastava dolazi do potpunog izražaja.

 

Koncert će se održati u Ljetnom vrtu Vintage Industrial Bara, a ulaz je dakako besplatan.

Details

Date:
1 rujan, 2017
Time:
21:00 - 23:55
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Vintage Industrial Bar
Savska 160
Zagreb, Hrvatska
+ Google Map