Loading Events
  • This event has passed.

Brain Production promoviraju album ‘Valovi o Stijenu’ u KSET-u

24 veljača, 2018U subotu, 24. veljače, publika će imat priliku provjeriti kako zvuče olujni Valovi o stijenu moćne petorke Brain Production iz Krka. Otočki majstori riffa i žestine donijet će dašak svježine u metropolu, a nemir u more unijet će Domagoj Šimek (She Loves Pablo & Muscle Tribe Of Danger And Excellence) i Chris Ian (Killed A Fox) u akustičnom izdanju, uz vlastite hitove i poznat opus omiljenog žanra devedesetih.

  • 5
    Shares
Brain Production (Fotosekcija KSET-a)

Prvi album pod nazivom “Osam“ objavljen je 2013., a na njemu se nalazi 12 žestokih komada prog rocka s raznim žanrovskim utjecajima i tekstovima na hrvatskom i engleskom jeziku. Video spotom za apokaliptičnu “Stvarnost“ izdanim 2016. najavili su novo izdanje, a u jesen 2017. objavljen je i spot za naslovnu „Valovi o stijenu“, koji je snimljen na Golom otoku, Krku i u Los Angelesu. Netom poslije objavljen je i album „Valovi o stijenu“ s 10 novih pjesama koji je sniman, miksan i masteriran u zagrebačkom studiju Pod.room.

Album “Valovi o stijenu” je, za razliku od prethodnog, žanrovski puno fokusiraniji i cjelovitiji s himničnim refrenima te tekstovima na hrvatskom jeziku. Oba albuma možete besplatno preuzeti s Bandcamp stranice benda. Od deset stvari na albumu većina pjesama su žestoko rovanje po suvremenoj zbilji, ali ima tu i nešto modernijih zvukova, intimnijih tekstova i psihodelične meditacijske skladbe, koja ovo izdanje čini žanrovski bogatom, ali sveobuhvatnom cjelinom.

Karte će se moći kupiti na ulazu po cijeni od 20 kn.

  • 5
    Shares

Details

Date:
24 veljača, 2018
Time:
21:00 - 23:30
Cost:
20kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Kset
Zagreb,
  • 5
    Shares