Loading Events
  • This event has passed.

Brkovi u Domu sportova

7 ožujak, 2015Punk rock folk mašinerija Brkovi održat će u subotu 7. ožujka 2015. koncert u Maloj dvorani zagrebačkog Doma sportova.

Brkovi (Foto: Roberto Pavić)
Brkovi (Foto: Roberto Pavić)

Objavom najvećeg i najvažnijeg datuma u njihovoj povijesti dolazi konačna potvrda jačine i snage jednog od tri najtraženija benda naše regije.  Nema kluba i festivala na kojem nisu nastupili, suvereno se probivši iz zadnjih redova i malih slova do statusa headlinera. U svojim pjesmama Brkovi vole i pate, ljube i tuku, tješe se hladnim whiskeyem i gramom heroina, radije će s frendovima piti rujno vino, nego neku kurvu voditi u kino… Albume nazivaju “Pizda materina”, svjesno živciraju dušmane i dušebrižnike i skupljaju iz dana u dan sve veću armiju fanova. Na diskografskom kontu bend ima četiri studijska izdanja – “Punkfolkwellness”, “Društvo brkatih mladića”, “Balkanski Esperanto” i “Pizda materina” – te kompilaciju “Brkati gosti” na kojoj grupe iz regije sviraju njihove pjesme. Krcata Ledena dvorana doslovce je eksplodirala u subotu 29. studenog na Pozitivnom koncertu kad su Shamso69, Tomac, Prasac, Šarac i Žorž stupili na pozornicu i u sat vremena ispalili 20 pjesama. Potpuna histerija bila je odlična prilika da se sa svima dogovori novi dejt – 7. ožujka u Domu sportova.

 

Ulaznice za Dom sportova u prodaju kreću od utorka, 2. prosinca. Do 31. prosinca cijena će im iznositi 50 kn. Od 1. siječnja 2015. do 6. ožujka cijena je 60 kn, a na dan koncerta će bit 80 kn. Prodajna mjesta: Dirty old shop, Tratinska 22, Rockmark, Berislavićeva 13, Dancing Bear Shop, Gundulićeva 7 i Dallas Music Shop, Tkalčićeva 7.

Details

Date:
7 ožujak, 2015
Time:
20:00 - 23:55
Cost:
Kn50 – Kn80
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , ,

Venue

Dom sportova
Zagreb, + Google Map