Loading Events
  • This event has passed.

Brkovi u Tvornici promoviraju novi album ‘Pizda materina’

17 svibanj, 2014Underground punk rock wellness senzacija Brkovi najavljuje svoj ponovni pohod na Tvornicu Kulture i to 17. svibnja,točno godinu dana nakon što su nakrcali najveći zagrebački klupski prostor. S obzirom da će ovo biti i prvi zagrebački koncert Brkova nakon 12 mjeseci, nije teško pretpostaviti da će Tvornica još jednom biti pretijesna da primi sve koji su željni divlje folk punk zabave.

Brkovi (Foto: Tomislav Sporiš)

Brkovi će ovaj koncert iskoristiti i kao promociju novog studijskog albuma “Pizda Materina”, čiji izlazak se očekuje krajem ove zime. Band koji je spojio po mnogima nespojivo, okupio pritom ogromnu i vjernu vojsku fanova, te zadržao tijekom cijele karijere iskrenu Do it yourselft poslovnu politiku, danas je vjerojatno najatraktivnija live sila u državi. Njihovi koncerti, divlji i neobuzdani, sudaraju punk energiju s jedne, te narodni melos s druge strane. Sve to izvrsno odsvirano i vizualno briljantno predstavljeno pod komandantskom palicom vokala Shamse 69.

Ulaznice za ovaj koncert, po prvoj  cijeni od 45 kuna, u prodaju idu u petak 24. siječnja. Cijena od 45 kuna aktualna je sve do 16. veljače. Od 17. veljače cijena će iznositi 55 kuna sve do 16. svibnja. Ukoliko ih ostane na dan koncerta, one će iznositi 65 kuna.

Prodajna mjesta: Rockmark, Berislavićeva 13, Dirty Old Shop, Tratinska 18, Dancing Bear Shop, Gundulićeva 7 i Dallas Music Shop, Tkalčićeva 7.

Details

Date:
17 svibanj, 2014
Cost:
45kn – 65kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , ,

Venue

Tvornica kulture
Šubićeva 2
Zagreb, Hrvatska
+ Google Map