Loading Events
  • This event has passed.

Bruto Geto i Spleen G u četvrtak u Saxu

29 ožujak, 2018Treće ovogodišnje izdanje programa Kreativni glazbeni kolektiv ugostit će u četvrtak 29. ožujka u Saxu zagrebačke bendove Bruto Geto i Spleen G. Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 20 kuna mogu se kupiti u klubu u utorak od 19 do 22 h i srijedu od 20 do 23 h, dok će na dan koštati 30 kuna.

  • 2
    Shares
Bruto Geto (Foto: Josip Biondić)

Bruto Geto je bend iz Zagreba, a čine ga „četvorica rakuna bez ijednog albuma“. Postoje nešto više od pola godine, a već ih je do sad publika dobro prihvatila.

Spleen G je četveročlani zagrebački bend koji je u svojih dvije godine postojanja naredao preko 50 koncerata među kojima kao najmilije i najznačajnije izdvajaju nastup na main stageu INmusica i koncert sa živućom legendom Rambom Amadeusom. Taj bend mlad godinama, ali već star i iskusan na pozornici svira velik broj muzičkih stilova: od rocka, jazza, funka, hip hopa – a u toj šarolikoj paleti stilova ćete sigurno naći nešto što vama ili vašim bližnjima odgovara ili pak smeta.
Nakon razdoblja mirovanja Splinjare se gladniji no ikad vraćaju na koncertnu binu. Njihov album prvijenac ,”Aquarium Giraffe”, izašao je u listopadu 2017. i moći će se kupiti na koncertu.

  • 2
    Shares

Details

Date:
29 ožujak, 2018
Time:
21:00 - 23:30
Cost:
20kn – 30kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

Sax
Zagreb,
  • 2
    Shares