Loading Events
  • This event has passed.

Cherkezi United i Kiper u Zelenoj dvorani

1 veljača, 2013Dupla punk rock veselica isplanirana je za petak 1. veljaču u Zelenoj dvorani u Zaboku, s početkom u 21 sat i za 20 ‘životinjica’.

Cherkezi United i Kiper u Zelenoj dvorani

CHERKEZI UNITED (punk rock kazačok) – Promocija novog albuma Petoljetka -I stvarno  nisi čula za Cherkezi United?! Baš si seljanka partizanka! 😉 Odlični kuhari i još bolji muzičari… Ono što garantiramo je dobra svirka, a možda nešto i skuhaju, recimo, samo za vas jedan dobar provod! 😉 Cherkezi United iza sebe imaju dva studijska albuma koje će predstaviti: Kuda Poshol & Petoljetka. Budući nam uskoro stiže i Valentinovo, dođite naučiti jednu koja će razgaliti srdašca vaših boljih polovica. Klyacha (Kobila) spjevana je u čast svih nama dragih i podsjeća nas da nije bitna vanjština, već ono što se krije iznutra.

Dakle, kakva god da bila, to je samo vaša Kobila. Volite je. Ako dolazite sami, bez kobile ili kljuseta, svakako se pripremite na opaki punk-rock kazačok! Za one nevjerne, kopi-pejstali smo dio intervjua sa Muzika.hr-a: Prvotna ideja bila je da mi pjesme koje su namijenjene djeci vrtićke i predškolske dobi ‘rasturimo’ na punk način i ‘uništimo’ ih koliko god možemo. Te melodije su sjajne, a većina ih je izašla s ruske televizije, svima koji su završili neki ruski konzervatorij kažu da naprave melodije od šest nota za djecu, a mi smo to uzeli i obradili na svoj način. Dakle punk-rock rokačina na melodije iz crtića i dječjih pjesmica! Može li bolje? Može li zabavnije?

KIPER (punk rock veterani) – Istovar emocija ex-punkera na način kako se punk svjetonazor shvaća u 30-tim godinama života možete okusiti u petak (1.2.) @ Zelena dvorana/Green room. Kiper su zagrebački rock band koji je počeo s radom 2007. godine, ali su neki od članova prisutni na sceni više od 15 godina. Mada je grubo tvrditi da je riječ o supergrupi, njihov underground status glazbenika ima kultna uporišta u bivšim sastavima u kojima su radili – Paruzija, Analena, Ha-Det-Bra, Razlog za, Garage Monsters, Patareni i Minus Cway. Oni su Pavle (bubnjevi), Six (bas), Jaga (vokal, gitara) i Helti (gitara), a svi su se dugi niz godina bavili raznim oblicima gitarskog, uglavnom underground rocka koji je sezao od punka, noise-rocka i hardcorea, sve do eksperimentalnih sfera. Značajan nastup imali su 15. 10. 2008. kao predgrupa Hanson Brothers u KSET-u – kaže Terapija.net.

Cijena ulaznice: 20 kuna.

Details

Date:
1 veljača, 2013
Cost:
20kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

Zelena dvorana
Zabok, + Google Map