Loading Events
  • This event has passed.

Chew The Fat! i Terraneo Reunion Party u Tvornici

14 rujan, 2013Chew The Fat! Croatia predstavlja Terraneo reunion party koji će udariti temelje novoj sezoni u Zagrebu. U subotu 14. rujna u Tvornici vas čeka vrućina gradskog asfalta, krcati podiji, stiskavci i sjećanje na ljeto i šibenski festival Terraneo koji je ove godine oborio rekorde posjećenosti i doveo imena poput Wu-Tang Clan, Gang of Four, The Prodigy ili pak Dubfire.

Chew The Fat! i Terraneo Reunion Party

Chew The Fat! Croatia ne prepušta ništa slučaju i udaraju opako na dva floora s brojnim gostima. Nakon što su ovo ljeto nastupile na Boom Boom festivalu na Zrću i na Red Bull Music Academy Stageu na Terraneu, sestrice MayaVanya dolaze u metropolu. Naše gore lišće raslo je u Novom Zelandu pod utjecajem raznih glazbenih stilova po kojima će šarati u svom setu. Oci Chew The Fat!Croatia programa Yesh i DMT vijesnici su dobre bassčine, a nagovijestit će sezonu znojenja po klubovima ove subote zajedno s prikom MC Tone Tuorom.

Take Me Out! crew je u gostima u Malom pogonu i dolaze koferom punim indie muzike koja gađa u dijelove duše za koje niste znali ni da postoje. Mixtape District ženske snage će u vašim glavama izmiješati rnb, hip hop i rock zvuke, a kultni Kultivator su znalci indie scene već dobro poznati onima koji žele vino i gitare i indie serenade, ali i punk i rock. Denna M pušta rokericu za kraj večeri, a sve se to događa u oba pogona Tvornice kulture 14. rujna od 23.30 sati. Upad je 25 kuna do 00:30, a  nakon 35 kuna.

Veliki pogon: Drum’n’Bass / Dubstep / Trap / Glitch Hop / Bass
Mali pogon: Rock / Indie / Pop / Hip Hop / 90’s

Details

Date:
14 rujan, 2013
Cost:
25kn – 35kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Tvornica kulture
Šubićeva 2
Zagreb, Hrvatska
+ Google Map