Loading Events
  • This event has passed.

Chinawoman dolazi u Tvornicu kulture

8 listopad, 2011Kanadska indie senzacija, ponovno će 8. listopada nastupiti u Zagrebu u Tvornici kulture.

Chinawoman (RDD)

Samozatajna kanadska kantautorica, ruskih korijena, svojim nastupima, koji se bez ustručavanja mogu nazvati kultnima, ostavljaju bez daha sve koji su je ikada čuli. Ruske balade kojima plijeni srca mnogih, sama sklada i izvodi.

Vokal kojem se svi dive, ostavlja dojam da se radi o mitskom biću, koji kada nastupa sa svojim bandom ostavlja dojam kaotičnog i karizmatičnog stvorenja, koji zajedno na pozornici djeluju kao da su prvi put vidjeli instrumente, ali kada kada krenu u akciju, svima je jasno da su savršeno uštiman band koji svojoj publici daju i posljednji atom snage.

Ispred osebujne Kanađanke nastupit će Nina Romić. Nina je mlada kantautorica iz Zagreba, a glazbom se bavi odmalena. Sklada i izvodi balade uz pratnju akustične gitare, a u svoj repertoar uvrštava i hrvatske tradicijske napjeve. Glazba koju izvodi može se okarakterizirati kao melankolična i psihodelična akustika, s primjesama folka.

Koncert će biti održan 8. listopada u Velikom pogonu Tvornice kulture. Cijena ulaznice u pretprodaji je 60 kuna, a na dan koncerta 80 kuna.

Details

Date:
8 listopad, 2011
Cost:
60kn – 80kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Tvornica kulture
Zagreb, Croatia (Local Name: Hrvatska) + Google Map