Loading Events
  • This event has passed.

Chris Rea: The Santo Spirito Project u Boćarskom domu

16 veljača, 2012Chris Rea će nastupiti 16. veljača u Boćarskom domu u Zagrebu i predstaviti ‘The Santo Spirito Project’.

Chris Rea (RDD)

Nakon rasprodane europske i UK turneje u 2010. godine, jedan od najistaknutijih britanskih kantautora, Chris Rea, kreće na novu europsku turneju. Turneja promovira objavljivanje Chrisovog novog materijala nakon preko deset godina stanke. Opširno izdanje od tri CD-a i dva DVD-a, “The Santo Spirito Project” uključuje potpuno novi studijski album i dva filma na DVD-u, koje je napisao i režirao Chris. Prvi film je surova i brutalno iskrena kronika o borbama s bikovima uz neo-klasičnu i španjolsku gipsy glazbu, a drugi film prati čovjeka kroz putovanje u Firenci u svojoj potrazi za istinom, na putu koje je i nije poželio započeti.

Glazba koja prati oba filma sadržana je na dva CD-a. Chris objašnjava svoje razloge za takav ambiciozan projekt: “Volim stvaranje i strastveno vjerujem da umjetnik uvijek treba biti u potrazi za isprobavanjem novih načina približavanja svojih ideja publici. Ne bi smjelo biti bilo pravila i, za Boga miloga, postoje alternative raznim talent TV showovima. Ponekad, oni koji su imali izuzetno dobru sreću u glazbi dopuštaju samo takvim emisijama da postavljaju glazbeni i kulturni dnevni red dok sami zapravo ne rade ništa novo i drugačije. ”

Zagrebački koncert Chris Ree održati će se 16. veljače u Boćarskom Domu.

Kapacitet je ograničen na 2.000 ulaznica.

Cijena ulaznica:

270 kn (stajanje)

300 kn (sjedenje)

Details

Date:
16 veljača, 2012
Cost:
270kn – 300kn
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , ,

Venue

Boćarski dom
Zagreb, + Google Map