Loading Events
  • This event has passed.

Chui će održati dva besplatna nastupa u Zagrebu i Ivanić-Gradu

15 rujan, 2017Dana 15. rujna Chui će nastupiti u sklopu programa ‘Jazz na vrhu’ u Muzej suvremene umjetnosti Zagreb u parku skulptura Zbirke Richter s početkom u 20:30 sati, a dan kasnije, tj. 16. rujna na JohannesburgFestu u Sportskom parku Zelenjak u Ivanić-Gradu.

Chui u Muzeju suvremene umjetnosti
Chui u Muzeju suvremene umjetnosti

Chui sa svojim unikatnim glazbenim stilom trenutno je jedan od najzanimljivijih sastava na hrvatskoj glazbenoj sceni, a to potvrđuju i brojnim koncertnim aktivnostima.

 

Za ovaj tjedan najavljujena su dva koncerta koji će Chui održati na otvorenom, točnije u dva parka. Prvi će se održati u petak 15.09.2017. u sklopu projekta „Jazz na Vrhu“ koji je posebno osmišljen za prostor Zbirke Richter i dio je programa u kojem se povezuje glazbena i izložbena djelatnost. Program je prvi put održan u lipnju 2013., a ove jeseni nastavlja se uspješna sezona jazz koncerata u parku skulptura Zbirke Richter, Vrhovec 38, Zagreb. Koncert počinje u 20:30 h, ulaz na koncert je besplatan.

 

Drugi koncert Chui će održati odmah naredni dan, u subotu 16.09.2017. nastupom na JohannesburgFestu u Sportskom parku Zelenjak u Ivanić-Gradu. To je treće izdanje ovog glazbenog događaja u Ivanić-Gradu – Johannesburg Festa koji promovira alternativnu glazbu te im je program raznovrstan i pun iznenađenja. Koncert počinje u 20:00 h, a ulaz je slobodan.

Details

Start:
15 rujan, 2017 u 20:00
End:
16 rujan, 2017 u 23:55
Event Categories:
, , ,
Event Tags:
, , , , ,

Venue

Muzej suvremene umjetnosti
Zagreb, Hrvatska + Google Map